Πιτίνο: «Ο Παπαγιάννης βελτιώνεται»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την απόδοση του νεαρού σέντερ, αλλά και τον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου

 Πιτίνο: «Ο Παπαγιάννης βελτιώνεται»

Ο Ρικ Πιτίνο ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Προμηθέα και στάθηκε ειδικότερα στην εικόνα του Γιώργου Παπαγιάννη και την απόδοσή του.

Αρχικά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε: «Επιθετικά κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Αμυντικά κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Ο Γιώργος Παπαγιάννης βελτιώνεται εβδομάδα με την εβδομάδα. Και αυτό είναι θετικό για την Εθνική και τον Παναθηναϊκό. Είχε πολύ καλά στατιστικά σήμερα και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Προμηθέα, αλλά και στον τραυματισμό του Παπαπέτρου τονίζοντας: «Σίγουρα δεν ήταν ένα από τα καλύτερά τους παιχνίδια. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην επίθεση. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα και όλους όσους εργάζονται σε αυτή, αλλά σήμερα δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια τους.

Είχαμε την ατυχία να χάσουμε με τραυματισμό τον Παπαπέτρου. Αποτελεί σημαντικό κλειδί για την ομάδα. Φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός του. Θα δούμε για την κατάστασή του».

Για το αν ήταν... εκδίκηση για την ήττα στο Κύπελλο είπε: «Δεν αποτελεί ένα είδος εκδίκησης. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Κάναμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα και κρατήσαμε χαμηλά στα τρίποντα τον Προμηθέα, αν και σούταρε με 87% στα δίποντα. Αν κρατάς μια ομάδα τόσο χαμηλά στα τρίποντα κάνεις πάρα πολύ καλή δουλειά στην άμυνα».