Τι είπε ο Σφαιρόπουλος για τους τραυματίες

Ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και την πορεία της υγείας των παικτών που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Τι είπε ο Σφαιρόπουλος για τους τραυματίες

Σε μία άνετη επικράτηση έφτασε ο Ολυμπιακός επί του ΠΑΟΚ για την Basket League. Μία νίκη που ήταν σημαντική για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αφού αυτή ήταν η 200ή στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς μίλησε στο ΟΤΕSport και έκανε λόγο για restart. «Θέλουμε να κάνουμε ένα restart νομίζω ότι μετά τα πλέι οφ είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να φρεσκαριστεί η ομάδα. Παρόλο που μας λείπουν παίκτες παίξαμε καλό μπάσκετ. Σε όλο το παιχνίδι ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε καλό ρυθμό παίξαμε καλή άμυνα και δικαίως νικήσαμε με μεγάλη διαφορά μία ομάδα που προέρχεται από επτά σερί νίκες», τόνισε ο Σφαιρόπουλος.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στους παίκτες που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και παραδέχτηκε πως ο χρόνος κυλάει υπέρ τους.

"Βρίσκονται σε φάση αποθεραπείας ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης) και ο Μιλουτίνοφ, ο Μπόγρης παίζει ο Παπανικολάου είναι καλά και όσο περνάει ο χρόνος είναι υπέρ των τραυματιών», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του μεγάλου πρωταγωνιστή του Ολυμπιακού, Ιωάννη Παπαπέτρου. «Όταν επιστρέψουν και οι τραυματίες ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος».