Xάτσερ για τον ΠΑΟΚ και τις οφειλές: «Όλοι μας αξίζουμε ό,τι μας χρωστάνε»

Ο ΠΑΟΚ ενίσχυσε το ρόστερ του, με τους Μπόμπι Μπράουν και Κλιντ Τσάπμαν. Για το γεγονός αναφέρθηκε ο πρώην παίκτης της ομάδας, Ουίλιαμ Χάτσερ, τονίζοντας πως ο "Δικέφαλος" δεν θα πρέπει να ξεχάσει και τις οφειλές του.

 Xάτσερ για τον ΠΑΟΚ και τις οφειλές: «Όλοι μας αξίζουμε ό,τι μας χρωστάνε»

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ αγωνίζεται φέτος στο Περιστέρι, αλλά την περσινή σεζόν έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προχώρησε πρόσφατα σε δύο μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης, προσθέτοντας στο ρόστερ τους Μπόμπι Μπράουν (με παρελθόν στον Ολυμπιακό) και Κλιντ Τσάπμαν.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Ουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος με σχόλιο του τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να ξεχάσει και τις οφειλές του προς τους παίκτες. Ένας από αυτούς, άλλωστε, ο οποίος περιμένει τα λεφτά του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι και ο ίδιος...

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής στο twitter: «Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για αυτό το κλαμπ για 3 χρόνια, σεβάστηκα την ομάδα και ήμουν πάντα επαγγελματίας. Δεν είπα λέξη από πέρσι σε κανέναν για ό,τι συνέβη... Όλοι μας αξίζουμε ό,τι μας χρωστάνε για τη δουλειά που κάναμε. Και έχετε νευριάσει μαζί μου επειδή μίλησα για τον εαυτό μου»