Αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ Άρης!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σήμανε και τυπικά το τέλος εποχής Λάσκαρη στην ΚΑΕ Άρης, καθώς ενέκρινε την μεταβίβαση των μετοχών στον Δημήτρη Γουλιέλμο, ο οποίος είναι από σήμερα ο νέος ιδιοκτήτης του μπασκετικού Άρη.

Αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ Άρης!

Στη σημερινή συνεδρίασή της η ΕΕΑ ασχολήθηκε ενδελεχώς με την υπόθεση μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ και… άναψε πράσινο για την αλλαγή στην ιδιοκτησία της εταιρείας.

Πλέον, ο Δημήτρης Γουλιέλμος έχει στην κατοχή του το 90% των μετοχών της ΚΑΕ Άρης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει:

Άδειες 69Α

(α) ΚΑΕ ΑΡΗΣ

Γουλιέλμος Δημήτριος (90%)

Κάλεσμα στον κόσμο για το κομβικό ματς με τον Πανιώνιο

Η ΚΑΕ Άρης έκανε κάλεσμα στον κόσμο της προκειμένου να γεμίσει το «Nick Galis Hall» στον κομβικό αγώνα με τον Πανιώνιο (05/05, 17.00) όπου οι δύο ομάδες θα παίξουν για την παραμονή τους στη Basket League.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Σάββατο 5/05/2018 και ώρα 17:00 στο Nick Galis Hall η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας δίνει ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της τρέχουσας περιόδου.

Καλούνται για άλλη μια φορά όλοι οι φίλαθλοί του ΑΡΗ να δώσουν μαζικά το παρόν στο Nick Galis Hall και να στηρίξουν την ομάδα μας με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης!

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ εύχονται στους αθλητές και σε όλο το προπονητικό team καλή επιτυχία»!