Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στην Αθήνα ο Καούρης λόγω στοχοποίησης!

Ο δημοσιογράφος της NOVA, Χρήστος Καούρης, επέστρεψε στην χώρα μας και δεν θα μεταδώσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη.

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στην Αθήνα ο Καούρης λόγω στοχοποίησης!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της, η NOVA διευκρινίζει πως ο δημοσιογράφος της, Χρήστος Καούρης, που θα έκανε την μετάδοση της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό στην Βαρκελώνη (13/12, 22:00), έχει επιστρέψει ήδη στην χώρα μας και δεν θα κάνει εκείνος την μετάδοση του αγώνα των «πρασίνων».

Ανακοίνωση της Nova για στοχοποίηση δημοσιογράφου της από τα Μέσα του Γιαννακόπουλου

Η σχετική ανακοίνωση της NOVA: «Σε συνέχεια των γεγονότων των τελευταίων ημερών και της χθεσινής της ανακοίνωσης, η NOVA ενημέρωσε και τις αρμόδιες Αρχές για τη στοχοποίηση του δημοσιογράφου της κ. Χρήστου Καούρη από websites του ομίλου DPG Media.

Από τα συγκεκριμένα μέσα συνεχίζεται μια αβάσιμη παραφιλολογία, που εσκεμμένα διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, αγνοώντας ότι ο δημοσιογράφος της NOVA κ. Χρήστος Καούρης, δεν κατέθεσε αυτοβούλως, αλλά εκλήθη δύο φορές από τις δικαστικές αρχές να καταθέσει ενόρκως στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης μετά τις μηνύσεις που έχουν "ανταλλάξει" μεταξύ τους η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, η Nova έστειλε επιστολή στην Ελληνική Αστυνομία, με κοινοποίηση στον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και στον Αθλητικό Εισαγγελέα Αθηνών ενημερώνοντάς τους για όλα τα παραπάνω.

Μέσω της εν λόγω επιστολής, η Nova ζητεί από τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν της κατάστασης, να λάβουν κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων, καθώς και της προστασίας της φήμης, της αξιοπιστίας και της περιουσίας της εταιρείας».