Έξαλλος ο Γκάλης: «Δεν είμαι πολιτικός»

Ο Νίκος Γκάλης έβαλε στη θέση τους όσους ανακάτεψαν το όνομά του με την πολιτική.

Έξαλλος ο Γκάλης: «Δεν είμαι πολιτικός»

Τις φήμες περί ένταξής του στο ψηφοδέλτιο πολιτικού κόμματος διέψευσε κατηγορηματικά ο Νίκος Γκάλης.

Ο εθνικός ήρωας της Ελλάδας στο μπάσκετ με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αφού έκανε επίθεση σε μερίδα δημοσιογράφων που αναπαρήγαγαν την είδηση ότι θα πολιτευθεί, σχολίασε καυστικά την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν είναι πολιτικός και κάποιοι πολιτικοί δεν θα έπρεπε να είναι ούτε αυτοί!

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής τονίζει ακόμα ότι τα μόνα παιχνίδια που έχει παίξει στη ζωή του ήταν εντός γηπέδου και ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει παιχνίδια στην πλάτη του.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Είμαι ο Νίκος Γκάλης και κάποιοι δεν είναι καλά. Είμαι αθλητής και κάποιοι δεν είναι δημοσιογράφοι. Δεν είμαι πολιτικός και κάποιοι δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικοί. Δεν θα βρίσκομαι σε κανένα ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος και κάποιοι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση που βρίσκονται. Τα μόνα παιχνίδια που έχω παίξει ήταν εντός γηπέδου. Αυτοί που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου και όσοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού είναι άξιοι της μοίρας τους. Και στους Έλληνες αξίζει μια καλύτερη μοίρα».