Σταυρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα σκεφτεί την επιστροφή στην Α1 αν αλλάξουν οι κανόνες»

Ο νυν τεχνικός διευθυντής της Αρμάνι Μιλάνο και πρώην του Ολυμπιακού, σχολίασε σε ιταλική εφημερίδα την κόντρα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αλλά και την απόφαση των «ερυθρόλευκων» να μην συμμετέχουν στην Basket League την φετινή σεζόν. 

Σταυρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα σκεφτεί την επιστροφή στην Α1 αν αλλάξουν οι κανόνες»

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος, μιλώντας στην ιταλική «La Repubblica», σχολίασε αρχικά την «κόντρα» μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και τις μάχες που δίνουν μεταξύ τους εδώ και πολλά χρόνια.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» και νυν της Αρμάνι Μιλάνο, δεν ξέχασε να σχολιάσει και την απόφαση των διοικούντων της ομάδας του Πειραιά να μην αγωνιστεί ο σύλλογος στην Basket League αλλά μόνο στην EuroLeague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Με τον Παναθηναϊκό υπάρχει αιώνια έχθρα, που καμιά φορά είναι κι επικίνδυνη με απειλές και μάχες ανάμεσα σε οπαδούς. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάντα η ομάδα της ελίτ και ο Ολυμπιακός αυτή των απλών ανθρώπων. Η επιστροφή μου θα με συγκινήσει σίγουρα».

Ενώ για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στην Α1 πρόσθεσε: «Ήταν μία απόφαση που ωρίμασε μέσα στη διοίκηση με τον καιρό. Και θα τεθεί ξανά σε συζήτηση, όταν η ελληνική λίγκα επαναφέρει σοβαρούς κανόνες».