Ο Αλευρογιάννης ανέλαβε την ευθύνη για Γιατζόγλου

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε, την περασμένη εβδομάδα, τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Ζιάγκο και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στιβ Γιατζόγλου.

Ο Αλευρογιάννης ανέλαβε την ευθύνη για Γιατζόγλου

Η ανακοίνωση αυτή, όμως, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των φιλάθλων της Νέας Σμύρνης, λόγω των ακροδεξιών πολιτικών πεποιθήσεων του Γιατζόγλου και η διοίκηση αναγκάστηκε, από το ογκούμενο κύμα των διαμαρτυριών, να ακυρώσει τη συμφωνία.


Με σημερινή της ανακοίνωση η ΚΑΕ της Νέας Σμύρνης και συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος της, Σταύρος Αλευρογιάννης, ανέλαβε την ευθύνη για το όλο «μπέρδεμα». Οπως αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κυανόλευκοι», η κίνηση του μεγαλομετόχου και της διοίκησης δεν σχετίζεται με πολιτικούς λόγους, ενώ παράλληλα τόνισαν πως απόλυτη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η παραμονή του Πανιωνίου στην Α1. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:


«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BIKΟΣ COLA βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση της παραμονής του στην θέση που αξίζει να έχει στο ελληνικό μπάσκετ. Προέχει η αγωνιστική παραμονή της ομάδας μπάσκετ και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα κάνουμε απολογισμό και αυτοκριτική. Όλοι ΜΑΖΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ, θα προσπαθήσουμε για τις νίκες που απαιτούνται.


Την ευθύνη πρόσληψης του Στιβ Γιατζόγλου, την απομάκρυνσή του και την τελική επιλογή του Βαγγέλη Αλεξανδρή , αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Σταύρος Αλευρογιάννης, με γνώμονα την ψυχολογική και αγωνιστική υπέρβαση. Ένα είναι βέβαιο ότι η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος σε καμιά περίπτωση δεν είχαν και δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να εμπλέξουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΒΙΚΟΣ COLA σε πολιτικές σκοπιμότητες και αντιπαραθέσεις.


Ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA θα είναι συνδυασμός της προσωπικής απόφασης του κ. Σταύρου Αλευρογιάννη και των συνθηκών που θα διαμορφωθούν μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας