Πιτίνο για Παναθηναϊκό: «Χαρούμενος που επιστρέφω και θα μείνω κοντά στα ταλέντα της Εθνικής» (pic)

Ο Ρικ Πιτίνο με tweet του επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας τονίζοντας μάλιστα ότι με αυτόν τον τρόπο θα μείνει κοντά και στα ταλέντα της Εθνικής.

Πιτίνο για Παναθηναϊκό: «Χαρούμενος που επιστρέφω και θα μείνω κοντά στα ταλέντα της Εθνικής» (pic)

Ο Ρικ Πιτίνο είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό για δεύτερη φορά, και ο ίδιος με tweet του αφού επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τους «πράσινους» ανέφερε πως, είναι χαρούμενος γιατί με αυτόν τον τρόπο θα προπονήσει τους παίκτες της ομάδας του «τριφυλλιού» που είναι εξαιρετικοί και στην ουσία έτσι, μένει κοντά, και στα ταλέντα της Εθνικής ομάδας.

O Πιτίνο επιστρέφει στον Παναθηναϊκό!

Ο Αμερικανός τεχνικός ως γνωστόν παράλληλα με τον Παναθηναϊκό θα είναι προπονητής και στην Εθνική Ελλάδος και όπως είναι λογικό θα έχει από κοντά τους παίκτες του «τριφυλλιού» για να δει ποιους θα χρησιμοποιήσει στο προολυμπιακό τουρνουά για τον στόχο της πρόκρισης στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Το tweet του Πιτίνο αναφέρει συγκεκριμένα: «Χαρούμενος πραγματικά που επιστρέφω στην ομάδα. Υπέροχα τα παιδιά που θα προπονήσω και έτσι θα μείνω κοντά και στα ταλέντα της Εθνικής ομάδας.