Όρθια, παρά τα προβλήματα, η Αναγέννηση Πετραλώνων

Με τα ανοιχτά γήπεδα της περιοχής να έχουν εγκαταλειφθεί από τους αρμόδιους, οι άνθρωποι του συλλόγου καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να προπονούνται τα μικρά παιδιά.

Όρθια, παρά τα προβλήματα, η Αναγέννηση Πετραλώνων

Η Αναγέννηση Πετραλώνων είναι σύλλογος των Άνω Πετραλώνων, ανάμεσα σε τόσους που ιδρύθηκαν, μα τους κατάπιε ο χρόνος! Ιδρύθηκε το 1989, από λίγους φίλους, λάτρεις του μπάσκετ και του αθλητισμού. Άντεξε μέσα στα χρόνια που πέρασαν και αντέχει ακόμα, χάρη στην αγάπη των γονιών, των παιδιών και της διοίκησης. Οι άνθρωποι της ομάδας δίνουν καθημερινά αγώνα για να κρατήσουν ενεργά όλα τα τμήματα: από τις ακαδημίες - υποδομές μέχρι τα τμήματα ανδρών και γυναικών.

Τα τμήματα αυτά είναι τα εξής:

* Τμήμα Baby, κόουτς Μπραχιμάι Διονύσης

* Τμήμα Junior, κόουτς Μπραχιμάι Διονύσης

* Μίνι κορίτσια, κόουτς Μπραχιμάι Διονύσης

* Τμήμα Kορασίδων, κόουτς Μπραχιμάι Διονύσης

* Τμήμα Μίνι αγοριών, κόουτς Παπουτσής Γεώργιος

* Τμήμα Παμπαίδων, κόουτς Παπουτσής Γεώργιος

* Τμήμα Προ μίνι Αγοριών, κόουτς Παπουτσής Γεώργιος

* Τμήμα Παιδικού, κόουτς Χότζα Μιχάλης

* Τμήμα Εφηβικού, κόουτς Βαρβέρης Πάνος

* Τμήμα Γυναικείου, κόουτς Μπραχιμάι Διονύσης

* Τμήμα Ανδρικού, κόουτς Βασιλόπουλος Ευάγγελος

Ο σύλλογος εκπέμπει SOS για τα ανοιχτά γήπεδα

Γαλανάκη: «Τα παιδιά μας θα εγκαταλείψουν τον αθλητισμό…»

Στο «ΦΩΣ» μίλησε η έφορος των τμημάτων υποδομών της Αναγέννησης, κ. Κυριακή Γαλανάκη, περιγράφοντας την άσχημη κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά τις συνθήκες προπόνησης των μικρών παιδιών.

«Πραγματοποιούμε τις προπονήσεις μας συνήθως στο Άλσος των Άνω Πετραλώνων (επί της οδού Τρώων), όπου είναι το γήπεδό μας, καθώς και στην Κονίστρα, που είναι το δεύτερο γήπεδό μας και βρίσκεται επί της Δημοφώντος. Και τα δυο γήπεδα είναι άθλια! Βρόμικα, με ανύπαρκτο φωτισμό, παντελή έλλειψη φύλαξης και αστυνόμευσης. Διακινούνται ναρκωτικά μπροστά στα παιδιά μας, εισβάλλουν μηχανές στο γήπεδο του Άλσους καταστρέφοντας τον αγωνιστικό χώρο. Οι πόρτες είναι σπασμένες, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται το γήπεδο και ως πάρκινγκ. Ξήλωσαν όλες τις κούνιες και δεν έχουν πού να παίξουν τα μικρά παιδιά. Ένα σωρό προβλήματα που πρέπει να τα δείτε από κοντά, για να καταλάβετε!

Αυτήν τη στιγμή σας αναφέρω ότι δεν υπάρχει φωτισμός, με αποτέλεσμα να μην κάνουν τα παιδιά μας προπονήσεις και είμαστε στην αρχή πρωταθλήματος. Έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές στο 1595 (υπάρχουν και οι αιτήσεις μου), έχω στείλει email στον/στην πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ, προκειμένου να με δεχτούν και να ενδιαφερθούν, αλλά δεν πήρα απάντηση. Το 1595 ρίχνει ευθύνες στον ΟΠΑΝΔΑ και ο ΟΠΑΝΔΑ στο 1595. Με στέλνει ο ένας στον άλλο και τίποτα δεν γίνεται. Χθες τηλεφώνησα ξανά στο 1595. Με παρέπεμψαν στους ηλεκτρολόγους του δήμου και οι ηλεκτρολόγοι στον ΟΠΑΝΔΑ! Πάλι προπόνηση δεν έκαναν τα παιδιά μας» αναφέρει με παράπονο η κ. Γαλανάκη και συμπλήρωσε λέγοντας:

«Εγώ προσωπικά έχω στείλει email στον κ. Μπακογιάννη στις 24/10/19, αλλά δυστυχώς ουδέποτε μου απάντησε. Αρκετό ενδιαφέρον προς εμάς έδειξε ο κ. Γ. Μπρούλιας, ο οποίος έστειλε και εγκατέστησαν κάδους μέσα στο γήπεδο, καθώς και μας έβαψε ένα χώρο που έχουμε για τις μπάλες μας.

Τα παιδιά μας θα εγκαταλείψουν τον αθλητισμό, το καταλαβαίνετε; Θα σταματήσει να υπάρχει ο Σύλλογός μας στη γειτονιά! Θα χάσουμε τα παιδιά μας και δεν θα ξέρουμε πού βρίσκονται…»