Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι ομάδες από το ΝΒΑ που ήρθαν στην Ελλάδα για τον Ποκουσέφσκι

Εκπρόσωποι από πέντε ομάδες του ΝΒΑ είχαν έρθει στο ΣΕΦ, για το ματς Ολυμπιακός Β' - Αμύντας, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά το... φαινόμενο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι ομάδες από το ΝΒΑ που ήρθαν στην Ελλάδα για τον Ποκουσέφσκι

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι χαρακτηρίζεται δικαιολογημένα ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ένας παίκτης με ύψους 2.11, ο οποίος κατεβάζει την μπάλα με άνεση σαν πλέι-μέικερ, που σουτάρει από τη περιφέρεια, έχοντας την ικανότητα να παίξει και στις πέντε θέσεις στο παρκέ.

Ο 18χρονος Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων από το ΝΒΑ. Η φήμη του έχει φτάσει έως και τις ΗΠΑ. Μάλιστα, στην πρόσφατη αναμέτρηση της αναπτυξιακής ομάδας των "ερυθρολεύκων" στο βοηθητικό του ΣΕΦ κόντρα στον Αμύντα, έδωσαν το "παρών" εκπρόσωποι από πέντε ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Ο λόγος για τις εξής ομάδες: Γιούτα Τζαζ, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Λέικερς, Νετς και Κλίπερς. Όλοι τους είχαν στο γήπεδο από έναν σκάουτερ. Έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, πάντως, το γεγονός πως από τους Τζαζ (Ντένις Λίντσεϊ) και τους Θάντερ (Σαμ Πρέστι), έδωσαν το "παρών" και οι General Manager των ομάδων.