ΠΑΟΚ: Τέλος ο Φλεβαράκης

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την συντριβή από τη Νεπτούνας στη Θεσσαλονίκη, είναι δίχως νίκη στην Ευρώπη και ο Κώστας Φλεβαράκης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Φλεβαράκης

O ΠΑΟΚ γνώρισε την συντριβή από τη Νεπτούνας στη Θεσσαλονίκη, έχει τρεις σερί ήττες στην Ευρώπη, ενώ και στο ελληνικό πρωτάθλημα, η αγωνιστική εικόνα της ομάδας προβληματίζει: έχει μόλις 1 νίκη και 4 ήττες.

Ο Κώστας Φλεβαράκης ήρθε στις 19 Αυγούστου στην ομάδα του ΠΑΟΚ, προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση, αλλά δεν μπορούσε να κάνει και... θαύματα. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Νεπτούνας, ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία και έγινε δεκτή από την διοίκηση της ομάδας.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, σχολίασε τα εξής: «Η δική μας ομάδα είναι η μοναδική ομάδα στα χρονικά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που μαζεύτηκε Σεπτέμβριο για να παίξει σε δύο διοργανώσεις. Αυτό σε βάζει σε μια κατάσταση, στη οποία ο στόχος σου είναι πολύ συγκεκριμένος για να πάρεις τις νίκες που χρειάζεσαι στην Ελλάδα.

Δεν έχουμε ήττα εκτός προγράμματος στην Ελλάδα. Έχουμε μία κακή εμφάνιση στη Ρόδο που είχαμε λίγες προπονήσεις και προβλήματα τραυματισμών. Αν δούμε τα προβλήματα στα μάτια και σώσουμε τις λύσεις που μπορούμε, εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε τις νίκες που θέλουμε για να πετύχουμε τις νίκες στην Ελλάδα.

Το ευρωπαϊκό με πληγώνει πιο πολύ από καθέναν, αλλά δυστυχώς πρέπει να θυσιάσεις κάτι. Ο Μπεστ είχε ενοχλήσεις, δηλώθηκε τελευταία στιγμή, ο ίδιος βλέποντας ότι η ομάδα προσπαθεί, ζήτησε να βοηθήσει, ίσως το είδαμε ότι δεν ήταν καλά. Το είδαμε εκεί στις τρεις βολές, ίσως να παίρναμε ένα ψυχολογικό προβάδισμα.

Λείπει η ηρεμία μέσα και γύρω από την ομάδα. Μόλις γίνει αυτό, η ομάδα θα παίξει αυτό που μπορεί. Η ομάδα που είδαμε πριν δέκα μέρες, δεν έχει καμία διαφορά με αυτήν τώρα».

H ανακοίνωση της ΚΑΕ


Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη. Είναι μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα και σε αυτές τις στιγμές απαιτούνται δύσκολες και σκληρές αποφάσεις. Και είναι μία απόφαση δύσκολη αλλά και επιβεβλημένη για το καλό της ομάδας και μόνο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Κώστα Φλεβαράκη γιατί ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ πριν από δύο μήνες και το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη και με μοναδικό στόχο να βοηθήσει την ομάδα από την οποία ξεκίνησε από μικρό παιδί.

Ευχόμαστε στον Κώστα Φλεβαράκη καλή συνέχεια στην καριέρα του.