Οι "Πάνθηρες" δεν θέλουν τον Γιατζόγλου στον Πανιώνιο

Aλλαγή φρουράς για ψυχολογικούς λόγους στον Πανιώνιο, με αντίδραση των "Πανθήρων"

 

Οι "Πάνθηρες" δεν θέλουν τον Γιατζόγλου στον Πανιώνιο

Τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Ζιάγκο και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στιβ Γιατζόγλου, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος, με τον νέο τεχνικό να καλείται να οδηγήσει τους «κυανέρυθρους» στις 3 τελευταίες αγωνιστικές της Α1 Ανδρών, έχοντας ως στόχο την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος: «Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Βαγγέλη Ζιάγκο. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, την ομάδα θα αναλάβει ο Στιβ Γιατζόγλου με τους ίδιους συνεργάτες στο τεχνικό επιτελείο».

Βέβαια η ανακοίνωση δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου, που αντέδρασαν με ανάρτηση "Για να μην ανοίξουμε παρτίδες, σκουπίδια σαν αυτόν ούτε να το σκέφτεστε"

Οι "Πάνθηρες" δεν ξεχνούν τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς ο Στηβ Γιατζόγλου υπέρ της "Χρυσής Αυγής" και απείλησαν ότι θα πάνε στην προπόνηση της Παρασκευής για να τον διώξουν, αφου έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές απόψεις από τον ομογενή προπονητή.