Ο Γιώργος Μπόγρης ξεχωρίζει το Top-10 του Instagram

Μετά τις 10 στυλιστικές επιλογές, ο Γιώργος Μπόγρης επιστρέφει, ξεχωρίζοντας τους 10 καλύτερους λογαριασμούς ώστε να ακολουθείς στο instagram. 

Ο Γιώργος Μπόγρης ξεχωρίζει το Top-10 του Instagram

Το blog του Γιώργου Μπόγρη στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σε όλη την παρέα,

Τα λέμε για άλλη μια φορά από εδώ.

Χαίρομαι που αρκετοί από εσάς την προηγούμενη βδομάδα με σταματούσατε στον δρόμο να μου δείξετε το ντύσιμο σας και έτσι μου δίνετε το πάτημα να συνεχίσω στο ίδιο μοτίβο.

Σήμερα θα σας προτείνω 10 λογαριασμούς να ακολουθήσετε στο instagram.

Τα social media είναι πλέον για το καλό στη ζωή μας και θεωρώ ότι με την σωστή τους χρήση μόνο κερδισμένοι βγαίνουμε.

Ας δούμε λοιπόν, κάποιες σελίδες με ενδιαφέρον που θα μας σηκώσουν από τον καναπέ ή θα μας κάνουν να τον αλλάξουμε.

1- @jamieoliver

Ξεκίνησα από την κουζίνα γιατί όλα από εκεί ξεκινούν. Άνθρωπος που τρώει καλά μόνο ευτυχισμένος είναι.

Ο Jamie, λοιπόν, είναι ο λογαριασμός που σας προτείνω να ακολουθήσετε γιατί είναι ένας ωραίος τύπος που τα λέει απλά, προσιτά, μας εμπνέει να δημιουργήσουμε και μας ξεσηκώνει. Δίνει την σιγουριά ότι και εμείς μπορούμε. Και μην ξεχνάτε το να ξέρεις από κουζίνα είναι μεγάλο συν σε όλα τα υπόλοιπα.

2- @archdigest

Αφού φύγεις από την κουζίνα, λοιπόν, τι θες; Να πας να αράξεις στην σαλονάρα σου. Λοιπόν, αυτή η σελίδα είναι αυτό που θες. Interior design για όλα τα γούστα. Απλές επιλογές με πινελιές που κάνουν την διαφορά, cozy γωνιές και θαλπωρή που μόνο στα πατρικό σου έβρισκες μέχρι να ξεκινήσεις την επανάσταση σου. Κάθε φορά που χαζεύεις φωτογραφία τους μπαίνεις στον ρόλο και απλά νομίζεις ότι είσαι μέσα στον χώρο.

Σε κάνει έτοιμο για όταν αποφασίσεις ότι θες να αλλάξεις το εσωτερικό του σπιτιού σου να το κάνεις σωστά και χωρίς «φασαρία».

3- @bleacherreport

Άραξες και στον καναπέ σου λοιπόν και αυτό που θες είναι να μάθεις τα αθλητικά νέα, να περάσει ευχάριστα η ώρα σου και να δεις τι έκαναν οι ομάδες που σε ενδιαφέρουν. Ο τρόπος είναι αυτή η σελίδα. Αθλητικά υψηλού επιπέδου, παρακάμερες, χιούμορ, memes, όλα μαζεμένα. Μέχρι κ cartoons με πρωταγωνιστές τους αθλητές δημιουργούν.

Γέλιο κι ενημέρωση!

4- @complexmusic

Τέλος τα αθλητικά. Ο χρόνος σου ευχάριστα περνάει με μουσική. Από αυτή τη σελίδα θα μάθεις όλα τα μουσικά νέα, από το πότε θα βγει επιτέλους το επόμενο άλμπουμ του Kanye μέχρι το πιο άλμπουμ κυκλοφόρησε σαν σήμερα το 1967.

Ευχάριστος τρόπος, memes και ενημέρωση. Ότι καλύτερο.

5- @GQ

Και μετά ήρθε η ώρα για σένα, έχεις Ραντεβού απόψε τι θα βάλεις; Πως θα το συνδυάσεις; Βάζεις μπουφάν ή είναι νωρίς; Πουκάμισο ή t-shirt; Τζιν ή τσινο; Αθλητικό ή loafer; Όλες οι απαντήσεις στη σελίδα του περιοδικού GQ για κάθε περίσταση και κάθε ώρα. Σου λύνει τα χέρια σε πολλές απορίες και σου δείχνει πως το έκαναν πριν από εσένα θρύλοι του στυλ γιατί η μόδα κάνει κύκλους σίγουρα αλλά το στυλ είναι διαχρονικό.

6- @5.min.crafts

Αφού ντύθηκες όπως πρέπει και το outfit για το βράδυ είναι ήδη αποθηκευμένο στο μυαλό σου, αποφασίζεις να βάλεις τη στολή του μαγκάιβερ και να γίνεις δημιουργικός. Έχεις έναν συνδετήρα, ένα κομμάτι ξύλο, κόλλα και μαρκαδόρους τι μπορείς να κάνεις με αυτά ; Ένα αυτοκίνητο!!! (Μάλλον όχι) Αλλά αν μπορείς αυτή η σελίδα θα σου πει πως και μόνο σε 5 λεπτά. Λύσεις για τα μικρά προβλήματα που δεν τις σκέφτεσαι επειδή είναι τόσο απλές και ιδέες που θα χρησιμεύσουν στην καθημερινότητα σου.

7- @doyoutravel

Έκανες κ το αυτοσχέδιο αεροπλανάκι σου και λες ας ταξιδέψω τώρα, έρχεται και τριήμερο, όποτε κάνεις όνειρα. Άσχετα που το πιο πιθανό είναι να καταλήξεις στη ταβέρνα της γειτονιάς για μοσχαρίσια γάλακτος και παϊδάκια αρνίσια ή να πας εκδρομή 40’ για να πεις απλά ότι έφυγες εγώ σου προτείνω τον Jack, ωραίος τύπος, καλός στην φωτογραφία, έχει πάει παντού και σε κάνει να θες να πας.

Όποιον σου δίνει κίνητρο να ταξιδέψεις και να ανοίξεις τους ορίζοντες σου να τον αγαπάς λίγο παραπάνω! Άσε που αν το πάρεις απόφαση μόλις επισκεφθείς ένα μέρος θα νομίζεις ότι έχει ξανά πάει με τον jack παρέα!

8- @strengthcoachtherapy

Κάνοντας τα σχέδια σου για ταξίδια λοιπόν, ονειρεύεσαι προορισμούς, ταξιδεύεις και κάπως έτσι σε παίρνει ο ύπνος στον καναπέ. Ξυπνάς και ο αυχένας σου είναι πιασμένος στρίβεις δεξιά σαν τους λύκους. Ο συγκεκριμένος γυμναστής-φυσιοθεραπευτής είναι η λύση για όλα.

Σε μαθαίνει να σέβεσαι το κορμί σου και σου δίνει απαντήσεις για όλα σου τα θέματα-πόνους. Σου υπενθυμίζει ότι το κορμί θυμάται και ότι η καλύτερη λύση είναι η πρόληψη. Ασκήσεις ενδυνάμωσης, ασκήσεις θεραπείας και ασκήσεις παραλίας. Επιστήμονας!

9- @vintagecarsculture

Και ενώ ετοιμάζεσαι για το ραντεβού με τον μποέμ τρόπο που πήρες από τις ιδέες του gq και αφού νιώθεις ότι είσαι ο James Dean για λίγο σκέφτεσαι να πηγαίνεις στο ραντεβού με το αμάξι του, την 911 μετά μπαίνεις στην συγκεκριμένη σελίδα και λες α γιατί όχι με την jaguar e type και κάπως έτσι φτάνεις στο σημείο να λες και με το Audi 80 πόσο ωραίος γραφικός τύπος θα ήμουν!!! Σελίδα που σε ταξιδεύει στον χρόνο και το στυλ είσαι δεν είσαι φαν των 4 τροχών!!!

10- @vogatsikou_3

Είσαι καθ ’οδόν τώρα και σκέφτεσαι που θα πας ραντεβού! Καλύτερο μέρος δεν υπάρχει και το έχουν πει κι οι ειδικοί αφού για πόσα χρόνια βγαίνει καλύτερο μπαρ της Ελλάδος. Είσαι δεν είσαι Θεσσαλονίκη αξίζει η επίσκεψη. Άκαπνο πολύ πριν γίνει μόδα ή υπάρξει το πρέπει. Μουσική που σε ταξιδεύει σε ρυθμούς disco, groove, funky, soulful house. Από τις καλύτερες λίστες κοκτέιλ. Finger food. Προσωπικό που σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι με την παρέα σου στο σαλόνι του σπιτιού σου! Με λίγα λόγια “the place to be”. Επίσης πολλά μπράβο στην ομάδα που διαχειρίζεται τα social media τους. Σε κάνουν να ξέρεις τι θέλεις πολύ πριν πας!

Αφού φάγαμε, ενημερωθήκαμε, χορέψαμε, ντυθήκαμε, ταξιδέψαμε, ξεκουραστήκαμε, λύσαμε τα μυϊκά μας θέματα, οδηγήσαμε, ήρθε να η ώρα να πάμε στο ραντεβού μας.

Καλά να περάσουμε λοιπόν!!!

Όσοι ακολουθείτε ήδη τους συγκεκριμένους λογαριασμούς ξέρετε τι εννοώ, όσοι δεν τους ακολουθείτε ακόμα μάλλον ήρθε η ώρα. Όπως και να έχει περιμένω να μου στείλετε γνώμες και τους δικούς σας αγαπημένους λογαριασμούς στα social!

Με σεβασμό @bogrinho»