Φιλικό χωρίς... σκορ στο Άρης- ΓΣ Λάρισας

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να μην κρατηθεί σκορ στο φιλικό που έδωσαν.

Φιλικό χωρίς... σκορ στο Άρης- ΓΣ Λάρισας

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας υποδέχθηκε τον Άρη σε φιλικό που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο της Νεάπολης. Οι δύο προπονητές εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή του πρωταθλήματος και δοκίμασαν νέα πρόσωπα και σχήματα.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν είχε στη διάθεση του τους Γιάννη Αθηναίου και Μπράις Ντουβιέ οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στη γάμπα του αριστερού ποδιού.

Εκτός έμεινε και ο Μπελ που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στο δεξί γόνατο. Στην φιλική αναμέτρηση οι δύο ομάδες συμφώνησαν να μην κρατηθεί σκορ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης δήλωσε:

"Έχοντας στα πόδια μας τρεις συνεχόμενες προπονήσεις που ήταν σε αρκετά καλό ρυθμό και ένταση, θέλαμε να δούμε πως θα λειτουργήσουν σε ένα φιλικό παιχνίδι τα πράγματα, τα οποία δουλέψαμε. Νομίζω ότι βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και γενικά είχαμε αρκετά καλή εικόνα. Είναι σημαντικό ότι πολλά παιδιά πήραν ευθύνη, την οποία δεν έχουν την ευκαιρία να πάρουν, όταν η ομάδα είναι πλήρης. Είναι πολύ σημαντικό επίσης το ότι μπορέσαμε να διαχειριστούμε τα παιδιά που είναι τραυματίες, τα οποία ακολούθησαν δικό τους πρόγραμμα. Όλα αυτά γίνονται, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στους τρεις τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης απ' αυτόν με τον Πανιώνιο".