Basket League: Η ΑΕΚ ζήτησε διεθνείς διαιτητές στα παιχνίδια της

Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε στην σύσκεψη της ΚΕΔ πως θέλει τα παιχνίδια της να τα σφυρίζουν από 'δω και πέρα μόνο διεθνείς διαιτητές.

Basket League: Η ΑΕΚ ζήτησε διεθνείς διαιτητές στα παιχνίδια της

Η ΑΕΚ πέρασε στην αντεπίθεση για όσα συνέβησαν με τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα με το Περιστέρι. Αρχικά η «Ένωση» είχε κάνει αίτημα να τιμωρηθούν οι διαιτητές του αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου.

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Αλλοίωση αποτελέσματος στο ΑΕΚ - Περιστέρι» (vid)

Η ΚΕΔ ΕΟΚ τελικά δεν έβγαλε εκτός ορισμών το τρίο της Τσαρούχα, του Καλδίρη και του Μάλαμα, με την πρώτη να ορίζεται στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, ενώ οι δυο άνδρες μπορεί να μην ορίστηκαν σε κάποιο ματς ωστόσο αυτό δε σχετίζεται με καμία τιμωρία.

Περιστέρι για ΑΕΚ: « Αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να μάθεις να χάνεις»

Η «Ένωση» συμμετείχε στο συνέδριο της ΚΕΔ την Τετάρτη (23/10) με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Χάρη Κουτά. Ο κύριος Κουτάς ζήτησε τα παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» από δω και στο εξής να τα σφυρίζουν διεθνείς διαιτητές, ιδανικά μάλιστα να είναι και οι τρεις διαιτητές διεθνείς.

Η ΚΕΔ πάντως δεν είδε με «καλό μάτι» αυτήν την πρόταση της ΑΕΚ. Επιπλέον η «Ένωση» ζήτησε μέσω του εκπροσώπου της, ο παρατηρητής του κάθε αγώνα να κοινοποιεί την έκθεσή του και στην ομάδα που χάνει ώστε να μπορεί να προβεί στις επόμενες κινήσεις της.