Basket League: Το ενδιαφέρον σε ΟΑΚΑ και Θεσσαλονίκη

ΑΕΚ - Περιστέρι και ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός είναι οι δύο αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα του Σαββάτου (19/10) για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Basket League: Το ενδιαφέρον σε ΟΑΚΑ και Θεσσαλονίκη

Τζάμπολ στην 4η αγωνιστική της Basket League με το μεγαλύτερο μέρος των αναμετρήσεων να διεξάγονται το Σάββατο 19/10.

Στις 15:45 ο Άρης υποδέχεται τον Ιωνικό Νίκαιας, χωρίς τον τραυματία Λευτέρη Μποχωρίδη και με τη συμμετοχή του Τζέιλεν Μόρις να κρίνεται την τελευταία στιγμή, ενώ την ίδια ώρα η Λάρισα φιλοξενεί τον Ηρακλή.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Λίβανου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και την αντικατάστασή του από τον υπηρεσιακό Γιώργο Σκαραφίγκα. Οι Νεοσμυρνιώτες αντιμετωπίζουν εντός έδρας το Ρέθυμνο (15:45) με τον Σαμάρντο Σάμιουελς να κάνει το ντεμπούτο του.

Από εκεί και πέρα, ο Προμηθέας μετά τη μεγάλη του νίκη επί της Ουλμ υποδέχεται στην Πάτρα τον Κολοσσό Ρόδου. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει κινήσει τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του Ρόμπερτ Λόουερι με τον Μπόμπι Μπράουν να βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων.

Σε ένα από τα δύο μεγάλα ματς της ημέρας, η ΑΕΚ φιλοξενεί το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ (17:00), ερχόμενη με κεκτημένη ταχύτητα από την μεγάλη νίκη της επί της Ορτέζ. Οι Περιστεριώτες παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχονται και αυτοί από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Γκαζιαντέπ. Για τους γηπεδούχους εκτός είναι ο τραυματίας Στέφαν Γιάνκοβιτς, ενώ αμφίβολος για τους φιλοξενούμενους είναι ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες λόγω διαστρέμματος. Κανονικά στην αποστολή ο Αγραβάνης.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα μετά το στραπάτσο με την Αρμάνι στην EuroLeague και θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Νίκο Παππά. Πλήρεις οι γηπεδούχοι μετά την ήττα τους από την Μπεσίκτας.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Basket League:

Σάββατο 19/10
15:45 Άρης - Ιωνικός Νίκαιας
15:45 Λάρισα - Ηρακλής
15:45 Πανιώνιος - Ρέθυμνο
15:45 Προμηθέας Πατρών - Κολοσσός Ρόδου
17:00 ΑΕΚ - Περιστέρι
17:30 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Κυριακή 20/10
17:45 Λάυριο - Ήφαιστος