Ο Πανιώνιος κάνει το «μπαμ» με Σάμουελς!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Πανιώνιο! συμφωνία με τον Τζαμαϊκανό σέντερ, Σαμάρντο Σάμουελς, με παρελθόν σε Μπαρτσελόνα, Αρμάνι Μιλάνο και Κλίβελαντ

Ο Πανιώνιος κάνει το «μπαμ» με Σάμουελς!

Ο Πανιώνιος είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις της σύγχρονης ιστορίας του. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήρθε σε συμφωνία με τον 30χρονο Τζαμαϊκανό σέντερ, Σαμάρντο Σάμουελς.

Πρόκειται για έναν υψηλού επιπέδου ψηλό, με παρελθόν στην EuroLeague, έχοντας αγωνιστεί σε Αρμάνι Μιλάνο (2013-2015) και Μπαρτσελόνα (2015-2016). Νωρίτερα, είχε παίξει στο ΝΒΑ, φορώντας τρία χρόνια την φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς (2010-2013). Την περασμένη σεζόν έπαιξε μπάσκετ στο γαλλικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος στη Λιμόζ.

Την σεζόν 2014-2015, μάλιστα, αγωνιζόμενος στην Αρμάνι Μιλάνο, τέλειωσε την σεζόν έχοντας 12.9 πόντους και 5.4 ριμπάουντ. Καμία αντίρρηση πως η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι ένας παίκτης που στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να κάνει την διαφορά, ακόμη και αν δεν πιάσει το 100% των δυνατοτήτων του.