Βετούλας: «Παίκτης - κλειδί ο Χαραλαμπόπουλος» (vid)

Το εγκώμιο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου έπλεξε ο προπονητής του στον Ιωνικό, Νίκος Βετούλας.

Βετούλας: «Παίκτης - κλειδί ο Χαραλαμπόπουλος» (vid)

Ο έμπειρος κόουτς μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο Χαραλαμπόπουλος ήταν το κλειδί της νίκης σε άμυνα και επίθεση και ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού παίρνει στον Ιωνικό τις ευκαιρίες που χρειάζεται ώστε να επανέλθει στο επιθυμητό του επίπεδο.

Ιωνικός - ΠΑΟΚ 83-66: Με σούπερ Χαραλαμπόπουλο (highlights)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βετούλα:

Για τον Χαραλαμπόπουλο: «Θεωρώ ότι ήταν κλειδί του παιχνιδιού για μας σε άμυνα και επίθεση. Μας έδωσε ενέργεια, έβαλε μεγάλα σουτ… ο Βασίλης ξέρει μπάσκετ. Χρειάζεται ευκαιρίες, εμείς του τις δίνουμε και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον εαυτό του και την ομάδα».

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «πάντα αλλάζει η ψυχολογία μιας ομάδας όταν έρχεται νέος προπονητής. Αυτή η ομάδα έχει επιθετικό ταλέντο με παίκτες που μπορούν να βάλουν την μπάλα στο καλάθια. Είχε κυρίως αμυντικά προβλήματα λόγω αθλητικότητα αλλά στο 4ο δεκάλεπτο ήμασταν όσοι σκληροί έπρεπε για εντός έδρας παιχνίδι. Είναι μια καλή αρχή και πάμε για να κάνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».

Για την επιστροφή του στον Ιωνικό: «Είναι γνώριμο το περιβάλλον για μένα καθώς με πολλά παιδιά συνεργάστηκα πέρυσι ή σε άλλες ομάδες. Συν τοις άλλοις, έχουμε άλλη σχέση με τον ιδιοκτήτη κι αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος για να έρθω. Το σημαντικό είναι ότι παρά την πίεση που είχαν τα παιδιά για τη νίκη, έβγαλαν θετικά πράγματα στο γήπεδο».