Τσαλδάρης: «Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, χρειάζεται χρόνος για να βρεθεί η χημεία»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Β' Δημήτρης Τσαλδάρης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Τρίτωνα τόνισε ότι ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα προσθέτοντας ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να βρει τη χημεία της.

Τσαλδάρης: «Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, χρειάζεται χρόνος για να βρεθεί η χημεία»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Τσαλδάρης:

Από εδώ και πέρα θα είναι κοινότυπο αυτό που θα πω, θα το έχετε ακούσει πολλές φορές και στο μπάσκετ και στον αθλητισμό αλλά έτσι είναι, αυτή είναι η πραγματικότητα και εμείς θα πρέπει να πορευτούμε παιχνίδι με το παιχνίδι, βδομάδα με τη βδομάδα και γιατί έτσι πρέπει και γιατί αυτή η ομάδα θα πρέπει να πορευτεί με τον συγκεκριμένο τρόπο. Είναι νέα παιδιά να τα συνδυάσουμε με τη φιλοσοφία και να ματσάρουμε τις εντάσεις της κατηγορίας. Χρειάζεται δσουλειά και χρειάζεται δρόμο.

Ολυμπιακός Β' - Τρίτων 74-56: Νίκη στην πρεμιέρα με κορυφαίο Ποκουσέφσκι

Για τον Ποκουσέφκσι:

Ο Αλεξέι είναι χαρισματικό παιδί, τον ξέρουμε από πέρυσι, ξέρει τον τρόπο που δουλεύουμε και τη φιλοσοφία μας. Λείπει από κάποιες προπονήσεις αλλά λόγω του ότι γνωρίζει τη φιλοσοφία μας είναι εύκολο να προσαρμόζεται και όπως είδατε και σήμερα να έχει μια καλή απόδοση.

Τζάμπολ στην Α2 - Ο Διαγόρας το ντέρμπι με Δάφνη Δαφνίου

Για τον χρόνο που χρειάζεται η ομάδα για να βρει τη χημεία της:

Σίγουρα χρειάζονται μήνες στο μπάσκετ όταν χτίζεις μια ομάδα από το μηδέν. Να βρεθεί η χημεία μεταξύ των παικτών. Στα θετικά είναι ότι κάποια παιδιά έχουν υπάρξει συμπαίκτες στο παρελθόν και στην ακαδημία και κάποιοι μεγαλύτεροι. Γνωρίζονται σαν χαρακτήρες και ξέρουν τι κάνει ο ένας για τον άλλο στο γήπεδο.

Για το τι έχουν στο μυαλό τους προπονητές και παίκτες:

Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας ήταν το σημερινό ματς. Η μέρα είναι μέρα αποσυμπίεσης, να το σκεφτούν οι παίκτες, να δουν το παιχνίδι και να σκεφτούν το επόμενο ματς.

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης:

Θεωρώ ότι με τους Νίκου και Μελισσαράτο είμαστε καλυμένοι και από πλευράς χημείας και ποιότητας και θεωρώ ότι η ομάδα θα δουλέψει με το σωστό τρόπο για να πετύχει όσα θέλουμε να πετύχει.