ΚΑΕ Άρης: Τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ηρακλή

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση σχετική με τα εισιτήρια του επόμενου Θεσσαλονικιού ντέρμπι, μεταξύ του Άρη και του Ηρακλή, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΚΑΕ Άρης: Τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ηρακλή

Ο Άρης μετά τον ΠΑΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει, αυτή την φορά στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, τον Ηρακλή, ο οποίος έχει επιστρέψει ικανός για μεγάλα πράγματα στην Basket League.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ λοιπόν, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία συνεχάρη τους οπαδούς της για την χθεσινή τους παρουσία στο ματς με τον «Δικέφαλλο του Βορρά».

Ταυτόχρονα τους ενημερώνει για τα εισιτήρια του δεύτερου ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο «Αλεξάνδρειο», μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα, με αντίπαλο αυτή την φορά τον «Γηραιό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας μας για τη χθεσινή εκπληκτική τους παρουσία, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δίνουμε ραντεβού την Τετάρτη (02/10) στις 17:00 για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ηρακλή.

Τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης τίθενται από σήμερα (30/09) σε κυκλοφορία.

Οι τιμές

Θύρες 1,4,5,6,7,10: 10€

Θύρες 2,3,8,9: 15€

Platinum & Court Side Seats: 50€

Τρόπος και ώρες διάθεσης

*Ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster (https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2004813.html), μέχρι και τρεις ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

*Από την ARIS BC Boutique “The Legend Store” (τηλ. 2310 275464)

Καθημερινά από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.

*Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του αριθμού Α.Μ.Κ.Α.»