Λάνγκφορντ για Παπά: «Με κλώτσησε εσκεμμένα» (pic)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε κάποιες στιγμές έντασης με τον πρώην συμπαίκτη του Νίκο Παπά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ τις οποίες δεν άφησε ασχολίαστες «ρίχνοντας τα βέλη του» στον Έλληνα γκαρντ.

Λάνγκφορντ για Παπά: «Με κλώτσησε εσκεμμένα» (pic)

Στο αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Basket League υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης μεταξύ του Κιθ Λανγκφορντ και του Νίκου Παπά. Ο 30χρονος γκαρντ του «τριφυλλιού» μάλιστα αποβλήθηκε στο προχθεσινό παιχνίδι (28/9) όταν αρχικά χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Αμερικανό άσο και στη συνέχεια με τεχνική ποινή.

Ο Λάνγκφορντ τη Δευτέρα (30/9) λοιπόν, «έριξε τα βέλη του» στον Έλληνα άσο με ανάρτησή του στο twitter γράφοντας ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους «πράσινους» τον κλότσησαν εσκεμμένα και του έσκισαν και τη φανέλα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Κιθ Λάνγκφορντ στο twitter γράφει:

«Έκλεισα τα 36 αυτόν τον μήνα. Ο αντίπαλος προπονητής ανέθεσε το μαρκάρισμά μου στον καλύτερο αμυντικό τους, σε έναν παίκτη με δέκα χρόνια στο ΝΒΑ και στον καλύτερο Έλληνα αμυντικό τους στην διάρκεια του αγώνα. Με κλότσησαν (εσκεμμένα) και μου έσκισαν την φανέλα. (Γέλια). Λατρεύω το μπάσκετ».