Zάρας: «Ο Ηρακλής επέστρεψε»

Ο Ηρακλής επέστρεψε στη κορυφαία κατηγορία και στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι εκτός έδρας. Ο Θοδωρής Ζάρας αναφέρθηκε στο γεγονός.

Zάρας: «Ο Ηρακλής επέστρεψε»

Στη πρώτη κατηγορία επέστρεψε ο Ηρακλής, ο οποίος θα έχει στόχο να παραμείνει στην Basket League. Το ιστορικό σωματείο, θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι εκτός έδρας, στη πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Ο παίκτης του Ηρακλή, Θοδωρής Ζάρας, αναφέρθηκε στο γεγονός, σχολιάζοντας τα εξής: «Η επιστροφή της ομάδας μας στην Α1 μετά από αρκετά χρόνια είναι κάτι σημαντικό για όλο το Ελληνικό μπάσκετ - πιστεύω ότι όλοι συμφωνούν σ' αυτό - αλλά και για εμάς τους ίδιους.

Για εμάς, τους παίκτες, που εκπροσωπούμε τον σύλλογο και ξέρουμε τι σημαίνει Ηρακλής και αυτή η επιστροφή, και για τον κόσμο μας, που αδημονεί να δει την ομάδα του εκεί που ανήκει βάσει της ιστορίας της.

Προφανώς και το ξεκίνημα σε ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα, όπως το φετινό της Basket League, είναι δύσκολο και δεν εννοώ μόνο τον έτσι κι αλλιώς πολύ απαιτητικό αγώνα μας με το Περιστέρι. Είμαστε μια νέα ομάδα, ένας νέος οργανισμός και μπαίνουμε στα βαθιά.

Θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε προετοιμασμένοι καλά και θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των φιλάθλων μας, αλλά και τις δικές μας, που να είστε σίγουροι είναι υψηλές και ανάλογες της εμβέλειας του Ηρακλή.

Όσο για τον αγώνα με το Περιστέρι; Όλοι γνωρίζουν πόσο καλή ομάδα είναι, έχει έμπειρους παίκτες, παίζει στην έδρα της, αλλά εμείς γνωρίζοντας όλα αυτά είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε σκληρά για τη νίκη.

Το ότι είναι ακόμη το ξεκίνημα της σεζόν είναι αρνητικό και για τις δύο ομάδες, αφού κανείς δε θα είναι 100% έτοιμος, οπότε ας προετοιμάσουμε και τους... φίλους του μπάσκετ σχετικά. Να είναι όμως έτοιμοι να δουν έναν πολύ δυνατό και ελπίζω θεαματικό αγώνα, αντάξιο της ιστορίας και της προσφοράς και των δύο ομάδων στο Ελληνικό μπάσκετ».