Μπόγρης: «ΜΕ ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!»

Ο Γιώργος Μπόγρης εκθείασε το αγωνιστικό πλάνο του Προμηθέα, αναφέρθηκε στη νέα σεζόν που έρχεται και... φώναξε δυνατά το μότο των Πατρινών ενόψει της νέας χρονιάς. 

Μπόγρης: «ΜΕ ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!»

Το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ εγκαινίασε ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος φέτος θα αγωνίζεται στον Προμηθέα. Ο Έλληνας σέντερ εκθείασε το πλάνο των Πατρινών και αναφέρθηκε στο μότο του συλλόγου για την σεζόν που έρχεται: «Γεια σε όλη την παρέα, μπασκετική και μη. Είμαι ο Γιώργος ο Μπόγρης και φέτος θα τα λέμε στο προσωπικό μου blog στον ΕΣΑΚΕ. Θα προσπαθήσω να μην είμαι κουραστικός, να μην αναλύω απλά το πρόγραμμα των τελευταίων ή επόμενων ημερών και φυσικά να μη σας επαναλαμβάνω την κασέτα του μέσου καλαθοσφαιριστή, ευχαριστώ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου που με πιστεύουν και χωρίς αυτούς δε θα γινόταν τίποτα.

Σήμερα, λοιπόν, θα προσπαθήσω να μιλήσω λίγο για την ομάδα μου και κυρίως για το όνομα της. Προμηθέας, λοιπόν, φέτος. Καινούριο ξεκίνημα, νέα ομάδα, νέα πόλη. Η Πάτρα. (Για την Πάτρα, τους ανθρώπους της και τον ενθουσιασμό μου για αυτήν την πόλη θα μιλήσουμε σύντομα). Άλλη μια φορά η ζωή μου δείχνει ότι τίποτα δε γίνεται τυχαία. Πόσο μάλλον το όνομα αυτής της ομάδος ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ!!!

Σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για το ελληνικό μπάσκετ με τις περισσότερες ομάδες να φυτοζωούν και απλά να προσπαθούν να βγάλουν τη χρονιά και βλέπουμε για παρακάτω, εμφανίστηκε ένα σωματείο να δώσει πνοή, ένα σωματείο να δώσει κίνητρο και στους 2-3 που μπορούν να ακολουθήσουν και έτσι να πάρει ουσιαστικά από το χέρι του το ελληνικό πρωτάθλημα και να του δώσει τις ανάσες που θα το ζωντανεύουν σιγά σιγά και που τόσο χρειαζόταν. Μόνο τυχαία δεν τα λέω αυτά αφού και στη μυθολογία ο Προμηθέας αυτό που έκανε ήταν να βοηθήσει το ανθρώπινο γένος (βλ.basket league) όταν είδε την αδυναμία του απέναντι στη φύση, πήρε πρωτοβουλία, πήγε στο εργαστήρι του θεού Ήφαιστου και πήρε την σπίθα-φωτιά να τη δώσει στο ανθρώπινο γένος και πέρα από αυτό τους βοήθησε στο πως θα τη χρησιμοποιούν, ώστε να φτιάξουν εργαλεία, να ζεσταίνονται, να μαγειρεύουν και ουσιαστικά να τη χρησιμοποιούν με τρόπο που θα τους εξελίσσει. ( βλ. Προπονητικό κέντρο ΝΟΥΣ) Όπως επίσης τους έμαθε να μη φοβούνται τους θεούς αλλά να τους λατρεύουν και να νιώθουν δυνατοί ότι με σωστό τρόπο μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. (Βλ. Στόχους ομάδος)

Όλα αυτά βέβαια μόνο τυχαία δεν έγιναν. Το πλάνο υπήρχε και υπάρχει, το σωματείο μεγάλωσε και μεγαλώνει. Με στόχους και πρόγραμμα μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Το λέει κ το όνομα της ομάδος έτσι κι αλλιώς. Προμηθέας σημαίνει προνοητικός, σημαίνει συνετός.

Πολύ χαρούμενος λοιπόν που έγινα κομμάτι μιας ομάδος με πλάνο και πρόγραμμα, μιας ομάδος που δεν θέλει να σταματήσει να μεγαλώνει στοιχεία που κυριαρχούν στον χαρακτήρα και τα θέλω μου.

Καλή αρχή μας λοιπόν με υγεία και τα υπόλοιπα θα έρθουν. Θα βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας. Με το μότο μας για φέτος,

ΜΕ ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!