Παρουσιάστηκε η φανέλα της ΑΕΚ - Αγγελόπουλος: «Οι επιτυχίες έχουν κιτρινόμαυρο χρώμα»

Η ΑΕΚ παρουσίασε την εμφάνιση της για τη νέα σεζόν (2019-20) και ο Μάκης Αγγελόπουλος σχολίασε πως οι τελευταίες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ έχουν κιτρινόμαυρο χρώμα.

 Παρουσιάστηκε η φανέλα της ΑΕΚ - Αγγελόπουλος: «Οι επιτυχίες έχουν κιτρινόμαυρο χρώμα»

Τη νέα της φανέλα παρουσίασε η ΚΑΕ ΑΕΚ στο ξενοδοχείο Hilton ενόψει της νέας σεζόν (2019-20). Ομιλητές τις εκδηλώσεις ήταν ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ BC, Μάκης Αγγελόπουλος, o ιδρυτής της B2B Gaming Services, Γαβριήλ Χαλεπλής και ο Marketing Manager της FILA, Γιώργος Τριανταφυλλίδης. Μετά το τέλος της εκδήλωσης έγιναν τα αποκαλυπτήρια της ευρωπαϊκής αλλά και της ελληνικής εμφάνισης της "Ένωσης".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Mάκης Αγγελόπουλος: «Αισθάνομαι τιμή που συνεργάζομαι με το κ. Χαλεπλή, γιατί μοιραζόμαστε κοινό αξιακό κώδικα όσον αφορά τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την ευγενή άμιλλα. Γι’ αυτό διευρύναμε τη συνεργασία μας. Ελπίζω να είναι το ίδιο γουρλής με πέρυσι, γιατί πέρυσι αγωνιστήκαμε σε άλλη ήπειρο για πρώτη φορά στην ιστορία της και κέρδισε το Διηπειρωτικό Κύπελλο για πρώτη φορά, κερδίζοντας τον πρωταθλητή Λατινικής Αμερικής και τη Φλαμένγκο.

Οι τελευταίες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ έχουν κιτρινόμαυρο χρώμα. Η ομάδα έχει φέρει τους δύο τελευταίους διεθνείς τίτλους στην Ελλάδα, διοργάνωσε ίσως το καλύτερο φάιναλ φορ της ιστορίας, χρηματοδοτώντας το και διαφημίζοντας το ελληνικό μπάσκετ σε μια χρονιά που η εικόνα που ταξίδευε στο εξωτερικό για το ελληνικό μπάσκετ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

Είμαστε επίσης περήφανοι για την ταινία μας, που κυοφορούσαμε για δύο χρόνια. Τώρα κάνει διεθνή καριέρα, έχει κερδίσει βραβεία, έχουμε πάρει βραβεία από το Χάρβαρντ και το ΜΙΤ. Η ταινία είναι πλατφόρμα με την οποία οι ομογενείς συνδέονται με τη μητέρα Ελλάδα. Το 1968 έγινε το μπάσκετ λαϊκό άθλημα στην Ελλάδα και μπήκε ο σπόρος για το 1987».

Γαβριήλ Χαλεπλής: «Είμαστε εδώ επειδή πιστεύουμε στην Ελλάδα των θαυμάτων, επειδή το μπάσκετ μας κάνει να πιστεύουμε στα θαύματα. Ευχαριστούμε τον κ. Αγγελόπουλο που κρατά ζωντανή την παρακαταθήκη της ΑΕΚ και την οδηγεί σε ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον. Μακάρι η νέα σεζόν να αποτελέσει σταθμό στην ιστορία της ομάδας».

Γιώργος Τριανταφυλίδης: «Η τέταρτη χρονιά μας με την ΑΕΚ μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Φέτος εστιάσαμε στο σήμα της ομάδας, τον δικέφαλο. Χαρακτηρίζει την ιστορία, το λαό και την ομάδα της ΑΕΚ. Οι φανέλες έχουν υλικά τελευταίας τεχνολογίας. Κρατά τους παίκτες στεγνούς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το σορτσάκι κρατιέται πάντα σταθερό στο κορμό του αθλητή. Ελπίζω και αυτές οι φανέλες να είναι το ίδιο τυχερές».