Άρης: Απαλλάχθηκαν απ' όλους τους αποκλεισμούς οι «κίτρινοι»

Απαλλαγμένη απ' όλους τους αποκλεισμούς είναι πλέον η ΚΑΕ Άρης, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα μπορεί πλέον να επιστρέψει στην ελεύθερη αγορά παικτών.

Άρης: Απαλλάχθηκαν απ' όλους τους αποκλεισμούς οι «κίτρινοι»

Συγκεκριμένα η ομάδα της Θεσσαλονίκης διευθέτησε και τις τελευταίες εκκρεμότητες που είχε, με αποτέλεσμα να αρθεί η απαγόρευση των διεθνών μεταγραφών που ίσχυε για αρκετούς μήνες.

Οι «κίτρινοι» είχαν έρθει σε συμφωνία με τον Μάικλ Τζένκινς για διακανονισμό των οφειλόμενων προς το πρόσωπό του και η FIBA αφού ενέκρινε όλα τα έγγραφα αποφάσισε να άρει και το τελευταίο απαγορευτικό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αμέσως μετά και την τελευταία άρση ban ήταν οι εξής:

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ 2003 ανακοινώνει επίσημα, πως ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ επανέρχεται στην κανονικότητα, όπως και του αρμόζει!

Μετά από ένα δύσκολο και… περίεργο καλοκαίρι (για το οποίο θα επανέλθουμε σε δεύτερο χρόνο), με συντονισμένες ενέργειες, η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και ο Mεγαλόμετοχός της, Δημήτρης Γουλιέλμος, ανακοινώνουν την ΑΡΣΗ των Ban και τη δυνατότητα του ΑΡΗ, να επιστρέψει στην ελεύθερη αγορά παικτών.

Ο ΑΡΗΣ είμαστε ΕΜΕΙΣ και ο ΑΡΗΣ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ! Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα, μέχρι και ο τελευταίος Αρειανός, να συνειδητοποιήσει πως μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ, μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, να τιμήσουμε τη βαριά Κληρονομιά μας και να «γράψουμε» τις δικές μας «Χρυσές» σελίδες, στην Ιστορία του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!

Υ.Γ. 1 Τα Κάστρα πέφτουν από μέσα… μόνο όταν το επιτρέπεις να συμβεί…
Υ.Γ. 2 Η σιωπή, δεν είναι αδυναμία…