Ο Βασιλακόπουλος πίσω από την ανακοίνωση του Ερμή Λαγκαδά

Ο Ερμής Λαγκαδά δεν αναγνωρίζει την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά υπάρχει εξήγηση...

 Ο Βασιλακόπουλος πίσω από την ανακοίνωση του Ερμή Λαγκαδά

Η ΕΟΚ συνεχίζει την κόντρα της με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και δείχνει ασέβεια. Οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει πως φέτος θα παίξουν μόνο στην EuroLeague, τονίζοντας πως στις εγχώριες διοργανώσεις θα λάβουν μέρος με ένα διαφορετικό ρόστερ, με ένα σύνολο το οποίο θα έχει την ονομασία «Ολυμπιακός Β’-Αναπτυξιακή ομάδα». Όμως, η Ομοσπονδία δεν αποδέχτηκε το γεγονός και συνεχίζει να αποκαλεί τους "ερυθρόλευκους" ως Ολυμπιακός.

Μετά την συγκεκριμένη συμπεριφορά της ΕΟΚ, ήρθε και μία ανάλογη, από τον Ερμή Λαγκαδά! Η ομάδα από την Θεσσαλονίκη, έκανε κάλεσμα στον κόσμο της, τονίζοντας πως πρόκειται για μία ιστορική στιγμή, καθώς θα αντιμετωπίσουν τον τρεις φορές Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό! Βέβαια, η συγκεκριμένη κίνηση, δεν θα πρέπει να μας προκαλέσει έκπληξη. Ο λόγος; Ο πρόεδρος των "πρασίνων" είναι ο Δημήτρης Χρηστίδης, ο οποίος βρίσκεται στο ΔΣ της ΕΟΚ και εκ των απορρήτων του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο από την ΕΟΚ, ώστε να πληγεί το πρεστίζ και το προφίλ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την Ομοσπονδία να βάζει στα... όπλα της στην ανοίκεια συμπεριφορά της και τον Ερμή Λαγκαδά.