Κασελάκης: «To χαρτοφυλάκιο του Προμηθέα»

O Λεωνίδας Κασελάκης αναφέρθηκε στη νέα σεζόν του Προμηθέα και εκθείασε το γεγονός πως η ομάδα του διαθέτει τις ίσως καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα. 

Κασελάκης: «To χαρτοφυλάκιο του Προμηθέα»

Ο Προμηθέας συμμετείχε στους τελικούς του περσινού πρωταθλήματος, ενώ από φέτος θα συμμετέχει στο EuroCup. Ο αρχηγός της ομάδας, Λεωνίδας Κασελάκης, αναφέρθηκε στη νέα σεζόν των Πατρινών, δίνοντας μεγάλη έμφαση στις εγκαταστάσεις του συλλόγου που εντυπωσιάζουν.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης, συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Έχουμε την τύχη στον Προμηθέα να απολαμβάνουμε αυτές τις απίστευτες για τα ελληνικά δεδομένα εγκαταστάσεις. Πραγματικά είναι ένα δώρο για κάθε αθλητή και αποτελεί πολύ ισχυρή παρακίνηση για καθημερινή βελτίωση.

Όταν σου δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιείς τα καλύτερα και πιο εξειδικευμένα τεχνολογικά μέσα για την βελτίωση σου τότε σε βάθος χρόνου κερδίζει και ο αθλητής σε ατομικό επίπεδο και κατά συνέπεια και η ομάδα.

Αποτελεί το χαρτοφυλάκιο του Προμηθέα και δείχνει ότι ο Προμηθέας ήρθε όχι απλά για να μείνει αλλά για να πρωταγωνιστήσει».