Μπλατ: «Ο Αντετοκούνμπο θα ήταν μια καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό...» (vid)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε την τηλεόραση του ΣΚΑΙ για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε μια... υποθετική ερώτηση.

Μπλατ: «Ο Αντετοκούνμπο θα ήταν μια καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό...» (vid)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΙ, και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τονίζοντας πως δεν ήθελε να το κρύψει από τον κόσμο και πως ήθελε να είναι ειλικρινής μαζί του.

Σε υποθετική ερώτηση για το αν θα ήθελε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό, ο Μπλατ δήλωσε πως αναμφίβολα θα ήταν μια καλή επιλογή για την ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του τεχνικού των «ερυθρόλευκων»:

Για το αν έχει τα φόντα να παραμείνει σε τοπ επίπεδο: «Χωρίς αμφιβολία αν ήμουν προπονητής του Γιάννη θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος να έχω αυτή την πρόκληση γιατί είναι τρομερός και το έχει αποδείξει».

Αν θα είχε τη δυνατότητα να πάρει έναν μόνο παίκτη στον Ολυμπιακό, αν θα επέλεγε τον Γιάννη: «Ο Γιάννης θα ήταν αναμφίβολα μια καλή επιλογή για να αρχίσω. Θα μπορούσα να σκεφτώ και κάποιους άλλους αθλητές που είναι εξίσου ξεχωριστοί, αλλά αν ο Γιάννης περνούσε το κατώφλι μου θα ήμουν πολύ χαρούμενος».

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τον λόγο που τον οδήγησε στο να το μοιραστεί τα νέα με τον κόσμο: «Ήθελα να είμαι ειλικρινής με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μου. Δεν ήθελα να κρατηθώ και να κρύψω πράγματα. Αυτό θα με έκανε ανασφαλή και χωρίς αυτοπεποίθηση».

Για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε όταν το έμαθε: «Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το να συνεχίσω να δουλεύω. Διότι πρόκειται για ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικότητάς μου. Αναρωτιόμουν αν θα ήμουν ικανός να λειτουργήσω, να είμαι ανεξάρτητος και να μπορώ να κάνω πράγματα που αγαπάω».

Για το πώς το είπε στους δικούς του ανθρώπους: «Είναι άνθρωποι που είναι πιο κοντά μου και με ενδιαφέρει αυτό που έχουν στην καρδιά τους. Με έβλεπαν να μπαίνω σε δύσκολες καταστάσεις και να είμαι αγχωμένος για να μάθω τι ακριβώς είναι αυτό που μου συμβαίνει. Το να μοιραστώ μαζί τους δεν ήταν δύσκολο, όσο το να διαχειριστώ το συναίσθημα και την αντίδρασή τους. Όπως περίμενα ήταν από την αρχή πολύ υποστηρικτικοί μαζί μου».

Δείτε το video με τη συνέντευξή του Ντέιβιντ Μπλατ: