Γουλιέλμος: «Θα λυθούν τα ban - Θέλουμε τον Πετσάρσκι στον Άρη»

O Δημήτρης Γουλιέλμος αναφέρθηκε στο απαγορευτικό που έχει ο Άρης, αλλά και στο ενδεχόμενο απόκτησης του Μάρκο Πετσάρσκι.

Γουλιέλμος: «Θα λυθούν τα ban - Θέλουμε τον Πετσάρσκι στον Άρη»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Δημήτρης Γουλιέλμος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, αναφέρθηκε τόσο στα προβλήματα που έχουν οι "κιτρινόμαυροι" για να κινηθούν στις μεταγραφές, όσο και στο ενδεχόμενο απόκτησης του Μάρκο Πετσάρσκι.

Για το θέμα με τα ban: «Τα ban θα λυθούν πριν την έναρξη της σεζόν. Μην ανησυχείτε, δεν γίνεται τίποτα τυχαία. Τίποτα δεν είναι απλό και η ομάδα αυτή έχει ανάγκη από τον κόσμο της, από τους Αρειανούς. Όποιος δεν μπορεί να κάνει πολλά, μπορεί να αγοράσει ένα φθηνό διαρκείας. Ας έρθει ο Αρειανός να αγκαλιάσει την ομάδα, γιατί ο αριθμός των διαρκείας δεν με κάνει εμένα περήφανο. Φέτος θα κάνουμε ομάδα που δεν είχαμε τα τελευταία χρόνια. Να ξανακάνουμε ωραίο το μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη. Να φεύγουμε από το Παλέ με χαμόγελο».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Μάρκο Πετσάρσκι: «Θέλουμε να έρθει, είναι χαρισματικό παιδί και θέλουμε να του δώσουμε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του για 2-3 χρόνια και να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο. Είναι δικό του θέμα, ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Αν πάνε τα πράγματα όπως τα περιμένουμε, η ομάδα θα έχει εκπλήξεις.

Σε κάποιο βαθμό πρέπει να στηρίξει ο Αρειανός, πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα του. Δεν υπάρχει η εναλλακτική «ας τα βάλει ο Γουλιέλμος». Εγώ δεν στερούμαι; Τα στερούμαι, δεν είμαι εκατομμυριούχος να πετάω χρήματα. Όμως ο Άρης είναι ο κόσμος του. Περιμένω η στήριξη του κόσμου να έρθει τώρα, να έχουμε 1.500 διαρκείας. Είναι μακριά ακόμα αυτό το νούμερο…».