Η Λέσβος τίμησε τον Ήφαιστο Λήμνου!

Σε μια όμορφη εκδήλωση στη Λέσβο τιμήθηκε ο Ήφαιστος 

Η Λέσβος τίμησε τον Ήφαιστο Λήμνου!

Σε μια όμορφη εκδήλωση στη Λέσβο, τιμήθηκε ο πρόεδρος του Ηφαίστου Λήμνου, Σπύρος Μπούμπουρας από την πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου (ΣΕΔΚΑΛ) Ελένη Μαριγλή και τον πρόεδρο της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, Δημήτρη Κουκουνιά. Ακόμη βραβεύτηκε ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Μανωλόπουλος από τους Νεκτάριο Ζηρόπουλο και Χρυσόστομο Ροδίτη που είναι μέλη του ΔΣ του ΣΕΔΚΑΛ.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης παρέλαβε το βραβείο του από τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Γιάννη Τσεκούρα και την Κωνσταντίνα Κωστακέλλη που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Επίσης, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο στο κοινό της Λέσβου από την πορεία του Ηφαίστου στη Basket League.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε: "Η εκδήλωση είναι παραπάνω από αυτό που περιμέναμε. Μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ εδώ στην Μυτιλήνη. Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση και εύχομαι να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε τέτοιες ενέργειες", ενώ ο Μιχάλης Τσαϊρέλης σημείωσε: "Σας ευχαριστώ πολύ για τη βράβευση, είναι μεγάλη μου τιμή. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση σε αυτή την όμορφη γιορτή κι εύχομαι να έχετε καλή σεζόν με υγεία".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας