Καμπάνα δυο αγωνιστικών στον Άρη: Χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ

Με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ την ΚΑΕ Άρης για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με το Λαύριο στο Αλεξάνδρειο για την 16η αγωνιστική της Α1.

Καμπάνα δυο αγωνιστικών στον Άρη: Χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ

Εφόσον η ποινή δεν πέσει στο δεύτερο βαθμό, ο Άρης θα στερηθεί τους οπαδούς τους στο ντέρμπι της με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει στις 11 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Στην ΚΑΕ Άρης επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 3.500 ευρώ για τον ίδιο αγώνα.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ έχουν ως εξής:

1. Επιβάλλεται στον Ευάγγελο Παπαδόπουλο, general manager της ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ, για απρεπή προς διαιτητή συμπεριφορά που εκδηλώθηκε μετά το τέλος του αγώνα, αυστηρή έγγραφη επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 14.02.2018.

2. Απαλλάσσεται η ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ της αυτής πειθαρχικής κατηγορίας, για τον ως άνω αγώνα.

3. Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. για υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έκτασης με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, το οποίο εκφέρθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων «ΑΡΗΣ - ΛΑΥΡΙΟ», που διεξήχθη στις 14.02.2018.

4. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα, λεκτικά, από οπαδούς της, ως μη γηπεδούχου ομάδας, με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών, χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ΕΥΡΩ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 13.02.2018.