Πεδουλάκης: «Θεωρώ πως θα είναι ενδιαφέρον το φετινό πρωτάθλημα»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την πολύ απαιτητική σεζόν που έρχεται για τους «πράσινους», σε αφιέρωμα που έφτιαξε ο ΕΣΑΚΕ για τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Πεδουλάκης: «Θεωρώ πως θα είναι ενδιαφέρον το φετινό πρωτάθλημα»

Ο Πεδουλάκης στο αφιέρωμα που έφτιαξε ο ΕΣΑΚΕ για τον περσινό πρωταθλητή Ελλάδος, Παναθηναϊκό, ξεκίνησε λέγοντας: «Το πιο σημαντικό εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος είναι να έχουν όλοι την υγειά τους. Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι προφανής όπως πάντα: η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η σεζόν που έρχεται με τα συνεχόμενα παιχνίδια στην EuroLeague και το εγχώριο πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς ως ομάδα και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να πετύχουμε μέσα από τα ματς του πρωταθλήματος.

Ενώ πρόσθεσε: «Θεωρώ πως θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα που θα ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι. Εύχομαι εκ νέου υγεία σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές αλλά και οικονομική υγεία σε όλες τις ομάδες. Είναι η 9η σερί χρονιά που το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες για τη χώρα και εύχομαι όλες οι ομάδες να καταφέρουν να επιβιώσουν».