«Ξεμούδιασαν» Άρης και Γυμναστικός Λάρισας Φάρος

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν σήμερα (21/04) ο ΑΡΗΣ και ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, κεκλεισμένων των θυρών στο “Nick Galis Hall”.

«Ξεμούδιασαν» Άρης και Γυμναστικός Λάρισας Φάρος

Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, οι προπονητές των δυο ομάδων είχαν την ευκαιρία να διατηρήσουν τους παίκτες τους σε αγωνιστική ετοιμότητα πριν την τελική ευθεία της Basket League. Οι δυο ομάδες συμφώνησαν να κρατηθεί σκορ ξεχωριστά σε κάθε περίοδο, καθώς ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του έθεσαν στόχους τακτικής σε κάθε δεκάλεπτο.

Ο προπονητής των “κίτρινων” έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, χρησιμοποίησε διαφορετικά σχήματα κι έκανε αρκετές δοκιμές, ενόψει των τριών αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Bryce Douvier υπέστη μια μυϊκή κάκωση στην αριστερή γάμπα και προφυλάχθηκε από το σημερινό φιλικό παιχνίδι. Ο Αυστριακός φοργουορντ ξεκίνησε θεραπείες, προκειμένου από τη Δευτέρα (23/04) να επανενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Για προληπτικούς δεν αγωνίστηκε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος αισθάνεται στομαχικές διαταραχές. Ο Γιάννης Αθηναίου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, συνεχίζοντας παράλληλα τις θεραπείες στη γάμπα του αριστερού του ποδιού.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν είχε στη διάθεση του τους Steve Burtt και Μανώλη Παπαμακάριο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

*Τον αγώνα παρακολούθησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος, Νίκος Κάλλεν και το μέλος του Δ.Σ., Τάσος Μωυσιάδης. Παρόντες ήταν επίσης οι Θανάσης Πλιάκης και Παύλος Ζουλιάμης.

Τα δεκάλεπτα: 24-23, 16-23, 16-9, 23-23

ΑΡΗΣ (Βαγγέλης Αγγέλου): Maras 16(1), Μποχωρίδης 16(2), Καλαϊτζάκης 6, Φλιώνης 6(1), Πουλιανίτης 7(1), Χρηστίδης 6, Μούρτος 4, Prewitt 10(2), Bell 6, Λαζάρου 2.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Balogun 6(2), Bader 10(1), Μαραγκός 7, Μουράτος 11(3), Διαμαντάκος 10, Schaftenaar 8, Βαβάτσικος 9(1), Fener 5, Παπαντωνίου 10, Keely 2.