Ο Ολυμπιακός ζήτησε Έλληνες διαιτητές EuroLeague για τα φιλικά - Απάντησε αρνητικά η ΕΟΚ

Ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο διεθνή φιλικά με Ούνικς και Ερυθρό Αστέρα. Ζήτησε να τα αναλάβουν Έλληνες διαιτητές επιπέδου EuroLeague, αλλά η ΕΟΚ απάντησε αρνητικά.

 Ο Ολυμπιακός ζήτησε Έλληνες διαιτητές EuroLeague για τα φιλικά - Απάντησε αρνητικά η ΕΟΚ

Mέσα στις επόμενες μέρες, ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο διεθνή φιλικά παιχνίδια. Με την Ούνικς Καζάν και τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ. Η ομάδα του Πειραιά ζήτησε για αυτές τις αναμετρήσεις να σφυρίξουν Έλληνες διαιτητές επιπέδου EuroLeague, κάτι που ήταν απόλυτα λογικό.

Όμως, η απάντηση της ΕΟΚ ήταν αρνητική! Μάλιστα, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας επεσήμαναν πως σε αυτά τα ματς δεν θα παίξει κανένας Έλληνας διαιτητής, τονίζοντας μάλιστα πως όποιος παραβεί αυτή την εντολή, θα τιμωρηθεί. Mία απαράδεκτη συμπεριφορά από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, θέλοντας με τον τρόπο τους να πάνε για ακόμη μία φορά κόντρα στους "ερυθρόλευκους". Και το οξύμωρο είναι πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, πριν μερικές εβδομάδες, είχε τονίσει πως «δεν υπάρχει πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό».

Oι "ερυθρόλευκοι" έχουν δει και ακούσει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια που η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν τους ξάφνιασε. Ξέρουν καλά με ποιους έχουν να κάνουν. Οι Πειραιώτες, λοιπόν, έδωσαν λύση θέμα, καθώς κάλεσαν ξένο διαιτητή για αυτά τα παιχνίδια. Όπως φαίνεται ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και οι συνεργάτες του θέλουν να φτάσουν στα άκρα, με την παρά μικρή αφορμή. Ίσως γιατί βλέπουν πως πλέον δεν υπάρχει γυρισμός...