Παράπονα Ολυμπιακού στον Αυγενάκη για την ΚΕΔ

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε την Παρασκευή (6/8) με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργο Σκινδήλια καθώς και τον General Manager της ομάδας Νίκο Λεπενιώτη και συζήτησαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν τη λειτουργία της ΚΕΔ, με τους «ερυθρόλευκους» παράγοντες να εκφράζουν τους προβληματισμούς τους.

Παράπονα Ολυμπιακού  στον Αυγενάκη για την ΚΕΔ

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη είχαν το απόγευμα της Παρασκευής (6/9) ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Σκινδήλιας, μαζί με τον νέο General Manager της ομάδας Νίκο Λεπενιώτη.

Η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και με τους ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» να μεταφέρουν στον κύριο Αυγενάκη τις θέσεις τους για το ελληνικό μπάσκετ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα τα τελευταία χρόνια.

Από κει και πέρα όπως ήταν αναμενόμενο οι εκπρόσωποι της ομάδας του Πειραιά στη συνάντηση εξέφρασαν τα παράπονα τους για τη στάση και τη λειτουργία της ΚΕΔ, όπως και της ΕΟΚ, ενώ συζητήθηκε και το θέμα του ΣΕΦ (έχει αρκετά προβλήματα το στάδιο), όπως επίσης και ο αθλητικός νόμος για τη φορολογία στα συμβόλαια των παικτών που φτάνει το 40%. Αποτέλεσμα; Κάποιες ομάδες να μην μπορούν να σταθούν βιώσιμες, ενώ άλλες ζορίζονται ώστε να σταθούν ανταγωνιστικές στην Ευρώπη.