Ένα θρυλικό τραπέζι: Φασούλας, Πάσπαλ, Σιγάλας, Ελληνιάδης (pic)

Τέσσερις παλαίμαχοι και θρύλοι της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Φασούλας, Πάσπαλ, Σιγάλας και Ελληνιάδης, συναντήθηκαν στα νότια προάστια. Τα χρόνια πέρασαν και γκρίζαραν. 

Ένα θρυλικό τραπέζι: Φασούλας, Πάσπαλ, Σιγάλας, Ελληνιάδης (pic)

Στα νότια προάστια της Αθήνας συναντήθηκαν τέσσερις παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Φασούλα, Ζάρκο Πάσπαλ, Γιώργο Σιγάλα και Σταύρο Ελληνιάδη, σε γνωστό μαγαζί στην παραλία του Αλίμου.

Oι Ελληνιάδης, Πάσπαλ και Σιγάλας, ήταν συμπαίκτες στην επιστροφή των Πειραιωτών στην κορυφή της Ελλάδας το 1993 (μετά από 15 χρόνια), ενώ οι Φασούλας, Πάσπαλ και Σιγάλας, πρωταγωνίστησαν τόσο στο Νταμπλ στην χώρα μας το 1994, φτάνοντας σε εκείνη την χρονιά και στον τελικό του Final Four, χάνοντας το τρόπαιο όμως από τη Μπανταλόνα.

Παίκτες-θρύλοι για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Τα χρόνια πέρασαν και οι περισσότεροι γκρίζαραν. Ο Παναγιώτης Φασούλας είναι πλέον στα 56, ο Ζάρκο Πάσπαλ στα 53, όπως και ο Σταύρος Ελληνιάδης, ενώ ο Γιώργος Σιγάλας είναι στα 49. «Τρεις μύθοι και εγώ», έγραψε ο Σταύρος Ελληνιάδης στο facebook.