Παπαγιάννης: «Ανατρίχιασα όταν άκουσα τον Εθνικό ύμνο»

O Γιώργος Παπαγιάννης ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Εθνικής στη πρεμιέρα (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και ανέφερε τα συναισθήματα που ένιωσε.

Παπαγιάννης: «Ανατρίχιασα όταν άκουσα τον Εθνικό ύμνο»

Σε σχεδόν 18 λεπτά συμμετοχής, ο Γιώργος Παπαγιάννης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο στη πρεμιέρα. Ο 22χρονος σέντερ τέλειωσε το ματς έχοντας 15 πόντους (με 7/8 δίποντα), 8 ριμπάουντ και 2 κλέψίματα.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο διεθνής σέντερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο παιχνίδι, λέγοντας τα εξής: «Είχαμε πολλά να δώσουμε. Κρατάμε τα θετικά και τα αρνητικά να τα διορθώσουμε και πάμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη. Χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας. Όλοι σκεφτόμασταν μόνο το σημερινό παιχνίδι. Θα πάμε προετοιμασμένοι την Τρίτη. Κοιτάω μόνο πότε να βοηθήσω την Εθνική. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Είχαμε πολύ θερμό κλίμα.

Ανατρίχιασα όταν άκουσα τον Εθνικό ύμνο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Είναι λόγω του Γιάννη. Έχει πετύχει πολλά στο ΝΒΑ. Έχει δουλέψει και είμαστε χαρούμενοι γι αυτόν. Είναι ευπρόσδεκτοι οι φίλαθλοι και χαιρόμαστε που αγαπούν την Εθνική ομάδα. Δεν κοιτάμε πόσα παιχνίδια μένουν, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».