Πανιώνιος: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν»

Η ΚΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωσή της θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο να χρησιμοποιεί το κλειστό γήπεδο «Σοφία Μπεφόν» για τους εντός έδρας αγώνες της.

Πανιώνιος: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν»

Ο Πανιώνιος δίνοντας συνέχεια στη συνεργασία που ξεκίνησε με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου ανακοίνωσε ότι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στα εντός έδρας παιχνίδια του στο κλειστό γήπεδο «Σοφία Μπεφόν».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της ΚΑΕ Πανιώνιος:

«Η ΚΑΕ Πανιώνιος θα συνεχίσει και φέτος να χρησιμοποιεί ως έδρα της το κλειστό γυμναστήριο “Σοφία Μπεφόν” του Παλαιού Φαλήρου.

Η ομάδα μας ήδη έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν (2019-2020) στο “Σοφία Μπεφόν” στο οποίο είχε στεγαστεί και κατά την μισή περσινή αγωνιστική περίοδο…

Η συμφωνία για την παραχώρηση του νεότευκτου κλειστού γυμναστηρίου στο Παλαιό Φάληρο προς χρήση στην ομάδα μας επετεύχθη μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Νέας Σμύρνης, Σταύρου Τζουλάκη και του ομολόγου του στο Π. Φάληρο, Γιάννη Φωστηρόπουλου.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία των δυο όμορων Δήμων, ενώ από την μεριά του ο επανεκλεγείς στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές Δήμαρχος της πόλης μας, Σταύρος Τζουλάκης, δεσμεύτηκε να προσφέρει την βοήθεια του, συμβάλλοντας στην ομαλή λειτουργία της ΚΑΕ στο γήπεδο όπου θα φιλοξενηθεί.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλο, για την κατανόηση που επέδειξε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, βοηθώντας στην επίλυση του.

Ένα ξεχωριστό και ΜΕΓΑΛΟ “ευχαριστώ” αξίζει και στον πρώτο πολίτη της Νέας Σμύρνης, Σταύρο Τζουλάκη, που απέδειξε έμπρακτα για μια ακόμη φορά ότι στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας μας, όποτε και όταν του ζητηθεί και θα συνεχίσει να το κάνει, κάνοντας μας να νοιώθουμε πως έχουμε δίπλα μας έναν πραγματικό φίλο!

Ευχόμαστε και στους δυο Δημάρχους καλά και δημιουργικά χρόνια στην νέα τους δημοτική θητεία, που μόλις άρχισε».