Iωνικός Νικαίας: Ισοκινητικός έλεγχος για τους παίκτες

Η ομάδα του Ιωνικού Νικαίας συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν. Υποβλήθηκαν σε ισοκινητικό έλεγχο οι παίκτες της ομάδας.

Iωνικός Νικαίας: Ισοκινητικός έλεγχος για τους παίκτες

Η ενημέρωση: «Οι παίκτες του Ιωνικού Νικαίας Affidea υποβλήθηκαν σε ισοκινητικό έλεγχο στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας «ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ Εμμανουήλ, ΡΗΓΟΓΙΑΝΝΗ Χρυσούλα».

Παρών κατά τη διάρκεια του ελέγχου ήταν ο γυμναστής της ομάδας μας, Θανάσης Αλεξανδράκης, που αποτελεί και άμεσο ενδιαφερόμενο για τα αποτελέσματα, αφού είναι πολύ χρήσιμα για το έργο του. Ο ισοκινητικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε στο σύγχρονο και τελευταίας τεχνολογίας ισοκινητκό μηχάνημα του κέντρου από τον φυσιοθεραπευτή, Μάνο Παπαμανώλη (http://physicaltherapy.gr).

Όσον αφορά στους στόχους της εξέτασης, αυτοί σχετίζονται με την πρόληψη τραυματισμών, αλλά και τη βελτίωση της κατάστασης των αθλητών σε όποιο σημείο κριθεί απαραίτητο.

Αλεξανδράκης και Παπαμανώλης έλαβαν, έτσι, πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τους παίκτες του Ιωνικού Νικαίας Affidea και αυτές μπορούν να αποδειχθούν βοηθητικές στο έργο της ατομικής βελτίωσης κάθε αθλητή ξεχωριστά».