Γόντικας: «Μακάρι να ξεπεράσουμε το ταβάνι μας!»

Ο νέος σέντερ του Περιστερίου μίλησε στο σάιτ της ομάδας για την προετοιμασία στα Ιωάννινα και τους στόχους της νέας περιόδου.

Γόντικας: «Μακάρι να ξεπεράσουμε το ταβάνι μας!»

Το Περιστέρι συνεχίζει την προετοιμασία του στα Γιάννινα και ένα από τα νέα πρόσωπα της ομάδας των δυτικών προαστίων, ο Κώστας Γόντικας, αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στην Ήπειρο: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας. Όλο αυτό το διάστημα δίνουμε έμφαση στη φυσική κατάσταση και την τακτική για να έρθουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, γιατί με τα διπλά παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι».

«Το Περιστέρι χτίστηκε με ξεκάθαρο στόχο από τον προπονητή και όλοι δουλεύουμε για να βελτιωθούμε. Ακόμη δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους της ομάδας και για θέσεις. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και μακάρι να ξεπεράσουμε και το ταβάνι μας! Επιθυμία μας είναι κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι», συμπλήρωσε ο δυναμικός σέντερ στις δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο 25χρονος άσος κατέληξε με ένα κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας: «Θέλουμε ο κόσμος να έρθει και να μας βοηθήσει. Η χρονιά είναι δύσκολη με τα διπλά παιχνίδια που θα δώσουμε και η παρουσία των φιλάθλων μας θα μας δώσει δύναμη, ώστε να παλέψουμε με την ψυχή και την καρδιά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».