Παίκτης του Κολοσσού ο Αντώνης Σκλήβας

Ο 24χρονος φόργουορντ-σέντερ, ο οποίος έπαιζε στην Α2 πέρσι με τη φανέλα της Καβάλας, αποτελεί τη νέα μεταγραφή των Ροδιτών.

Παίκτης του Κολοσσού ο Αντώνης Σκλήβας

Μέλος του Κολοσσού είναι από σήμερα (26/8) ο Αντώνης Σκλήβας, όπως ενημέρωσε η ομάδα της Ρόδου με σχετική ανακοίνωσή της. Ο 24χρονος φόργουορντ-σέντερ με ύψος 2,06 μ. είναι γέννημα θρέμμα του «νησιού των ιπποτών». Ξεκίνησε την καριέρα του στον Διαγόρα και ακόμη έχει αγωνιστεί στους ΟΦΗ, Εργοτέλη και Εθνικό, ενώ έχει φορέσει δύο φορές τη φανέλα της Καβάλας. Η τελευταία του θητεία ήταν την περσινή σεζόν (2018-19) στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Ο Σκλήβας μετά την ολοκλήρωση της ένταξής του στο Κολοσσό δήλωσε στο σάιτ του νησιωτικού συλλόγου www.kolossosbc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για το νησί μου και την πόλη μου. Ήταν πάντα ένα όνειρο ζωής να αγωνιστώ στον Κολοσσό και για αυτό είμαι έτοιμος να παλέψω. Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστώ με έναν τόσο καταξιωμένο προπονητή, όπως είναι ο Άρης Λυκογιάννης. Ελπίζω να κάνουμε μία καλή χρονιά και η ομάδα να δίνει τα πάντα σε κάθε παιχνίδι της στο νέο κλειστό, που ελπίζουμε να είναι γεμάτο σε κάθε αγώνα!».