Συνεργασία του Περιστερίου με νέο προμηθευτή νερού!

Η περιστεριώτικη ΚΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με εταιρία ενόψει της σεζόν 2019-2020 στη Basket League.

Συνεργασία του Περιστερίου με νέο προμηθευτή νερού!

Το Περιστέρι ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία «Πηγές Κωστηλάτας», που θα είναι η αποκλειστική προμηθεύτρια νερού της ομάδας για τη σεζόν 2019-2020 στη Basket League.

«Εκεί, στα ορεινά συμπλέγματα των Αθαμανικών Ορέων, πηγάζει το φυσικό μεταλλικό νερό “Κωστηλάτα”, που θα στηρίζει τις προσπάθειες των παικτών του ΓΣΠ στις εξαντλητικές τους προπονήσεις και στους αγώνες της Basket League και του Basketball Champions League.

Στην ομάδα θεωρούν πως η συνεργασία έχει και έναν συμβολισμό. Οι πηγές και το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της "Πηγές Κωστηλάτας" βρίσκονται σε υψόμετρο 1.450 μέτρων στα Αθαμανικά Όρη.

Σε ανάλογα αγωνιστικά ύψη ελπίζουν πως θα πετάξει φέτος και η ομάδα του Περιστερίου, με τη στήριξη και του κόσμου της, όπως άλλωστε λέει και το μότο της: #togetherwefly"», τονίζει μεταξύ άλλων η σχετική ενημέρωση.

* Σημειώνεται ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας του Περιστερίου γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: https://tinyurl.com/y25nlyy4

Όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν τις περυσινές τους θέσεις, μπορούν να το κάνουν μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΚΑΕ (Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου "Ανδρέας Παπανδρέου", Τζον Κένεντι και Γιαννιτσών 81Α, τηλ. 2105777147), Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 18:00 έως τις 20:00.

Όλες οι λεπτομέρειες για τις κάρτες διαρκείας της ΚΑΕ Περιστέρι για τη σεζόν 2019-2020 εδώ: https://tinyurl.com/y6bscbsp