Mε Τσάπμαν, Σαρικόπουλο και Χαραλαμπόπουλο η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκίνησε και στους βοηθητικούς παίκτες για την προετοιμασία προστέθηκαν οι Κλιντ Τσάπμαν και Ζήσης Σαρικόπουλος. Έδωσε το "παρών" και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. 

Mε Τσάπμαν, Σαρικόπουλο και Χαραλαμπόπουλο η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν (2019-2020) στο ΣΕΦ. Τα πολλά νέα πρόσωπα κυριάρχησαν, ενώ οι μόνοι παίκτες που ήταν εκεί από την ομάδα της περασμένης σεζόν, ήταν οι Βασίλης Σπανούλης και Σάσα Βεζένκοφ. Συν φυσικά και τον Γουίλ Τσέρι, ο οποίος προστέθηκε στο ρόστερ στα τέλη της αγωνιστικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε.

Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Αντώνης Κόνιαρης, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας απουσίασαν λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες. Και όπως είναι λογικό, τα πολλά νέα πρόσωπα κυριάρχησαν. Mπράντον Πολ (γκαρντ), Γουέιντ Μπάλντγουϊν (πλέι-μέικερ), Όγκουστιν Ρούμπιτ (φόργουορντ/σέντερ), Κέβιν Πάντερ (γκαρντ) και Ίθαν Χαπ (φόργουορντ/σέντερ).

Από εκεί και πέρα, έδωσαν το "παρών" και βοηθητικοί παίκτες, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ο λόγος για τον φόργουορντ/σέντερ, Κλιντ Τσάπμαν (ήταν και πέρσι στη προετοιμασία), αλλά και για τον 29χρονο σέντερ, Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος ψάχνει ομάδα. Πέρσι αγωνίστηκε με επιτυχία με την Τσμόκι στη VTB-League. Το "παρών" έδωσε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Θα κάνει ορισμένες προπονήσεις με τους Πειραιώτες, αλλά είναι δεδομένος ο δανεισμός του στον Ιωνικό Νικαίας.

Παράλληλα, θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας και κάποιοι παίκτες από την Νέων/Εφήβων, συν ορισμένα νέα πρόσωπα που θα βοηθήσουν την ομάδα που θα παίξει στην Α2, όπως οι Αλέξανδρος Νικολαϊδης, Πέτρος Νοέας, Ιωσήφ Κολοβέρος, Αλεξέι Ποκουσέφσκι και Βασίλης Χρηστίδης.