Βεργίνης: Ο λόγος που έφυγε από τον Άρη

Ο Δημήτρης Βεργίνης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την ομάδα του Άρη, σχολιάζοντας «εις το επανιδείν».

Βεργίνης: Ο λόγος που έφυγε από τον Άρη

Ο Δημήτρης Βεργίνης αποχώρησε για δεύτερη φορά από την ομάδα του Άρη, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Πανιώνιο. Ο έμπειρος Έλληνας γκαρντ, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τους "κιτρινόμαυρους": «Ο Άρης είναι πάντα στην καρδιά μου, είτε είμαι στην ομάδα είτε όχι. Μετά από μια περίεργη, για εμένα, χρονιά, θεωρώ ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι καλύτερο να αποχωρήσω.

Προσωπικοί λόγοι αλλά και το γεγονός ότι έχω πολλές οικονομικές εκκρεμότητες εδώ και 8 χρόνια, οι οποίες δεν έχουν τακτοποιηθεί, με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση. Έχω χαρίσει χρήματα, έχω χάσει και ποτέ δεν προσπάθησα να φέρω την ομάδα σε δύσκολη θέση με τη στάση μου.

Εύχομαι ο Άρης να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να φτάσει στο σημείο να είναι μια υγιής οικονομικά ομάδα γιατί δεν αξίζει σε αυτήν αλλά ούτε και στον κόσμο της, να είναι σε αυτή την κατάσταση», αναφέρει αρχικά και στη συνέχεια στάθηκε στη συμφωνία του με τον Πανιώνιο. «Επόμενος σταθμός στην καριέρα μου, ο «Ιστορικός» Πανιώνιος. Γνώριμα για μένα λημέρια. Εις το επανιδείν…».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας