Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Σλότερ

Ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του δήλωσε ο Μάρκους Σλότερ ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Σλότερ

Ο νέος σέντερ της Ένωσης αρχικά τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι σε μια νέα χώρα. Έχω έρθει κάποιες φορές για να παίξω κόντρα σε κάποιες ομάδες αλλά τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου».

Για το πόσο εύκολα είπε ναι στην πρόταση της ΑΕΚ: «Είναι καλο. Θέλω να δω νέες εμπειρίες. Πότε δεν έπαιξα στην Ελλάδα. Θα είναι καλό για μένα να δω ένα νέο μέρος και απ' όσα έχω ακούσει από φίλους μου έχουν πει πολύ καλά πράγματα για την πόλη και την ομάδα και ήταν εντολή η απόφαση μου να έρθω».

Για τους στόχους του: «Θέλω να κερδίσω. Τίτλους, παιχνίδια. Ξέρω ότι το ελληνικό είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Και το Τσάμπιονς λιγκ έχει δύσκολες ομάδες. Όλοι όμως θέλουμε να κερδίσουμε».

Για την συνύπαρξη με τον Γιόνας Ματσιούλις: «Έχουμε παίξει και έχουμε κερδίσει τρόπαια με τον Γιόνας. Θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία να είμαστε και πάλι συμπαίκτες. Θα φτιάξουμε χημεία και θα είναι όλα καλά».

Για το τι θέλει να δώσει στην ΑΕΚ: «Θα κάνω ότι χρειαστεί για να κερδίσει η ομάδα. Είμαι έτοιμος να ρισκάρω και να βάλω το σώμα μου στη φωτιά για να κερδίσει η ομάδα».