Πέθανε ο Σπύρος Βαρυπάτης

Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο 17/8 ο Σπύρος Βαρυπάτης.

Πέθανε ο Σπύρος Βαρυπάτης

Ένας άνθρωπος που είχε συνδέσει το όνομά του με το ελληνικό μπάσκετ και τον Παπάγου τον οποίο είχε υπηρετήσει για περισσότερα από 40 χρόνια ξεκίνησε για τη γειτονιά των Αγγέλων.

Στην ανακοίνωσή του το σωματείο αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει με μεγάλη οδύνη το θάνατο του ιστορικού στελέχους του συλλόγου και του ελληνικού αθλητισμού, Σπύρου Βαρυπατη. Ο θανών υπηρέτησε τον Α.Σ. Παπάγου για πάνω από πενήντα χρόνια με ανιδιοτέλεια, περνώντας από όλες τις θέσεις και ζώντας ως ενεργός παράγοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας σε όλα τα τμήματα.

Ο Σπύρος Βαρυπάτης με την ακούραστη παρουσία στα γήπεδα και το μειλίχιο χαρακτήρα του, κέρδισε την αγάπη και τη συμπάθεια εκατοντάδων αθλητών όλων των ηλικιών. Οι αστείρευτες γνώσεις του τον ανέδειξαν μεταξύ των κορυφαίων παραγόντων που υπηρέτησαν τον ελληνικό αθλητισμό. Η απώλεια του αγαπημένου μας Σπύρου για την οικογένεια του ΑΣ Παπάγου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και ταυτόχρονα παρακαταθήκη ώστε να συνεχίσουμε το έργο που αυτός ξεκίνησε εδώ και δεκαετίες.

Το Δ.Σ., τα μέλη και οι αθλητές του συλλόγου μας, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Μίνα, στα δυο του παιδιά Αλεξάνδρα και Γιάννη καθώς και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του».


Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΕΣΑΚΕ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος κος Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, εκφράζουν τη βαθειά τους θλίψη για την απώλεια του Σπύρου Βαρυπάτη.

Ο εκλιπών ήταν από τους ακούραστους εργάτες του ελληνικού μπάσκετ με μεγάλη προσφορά στον Α.Σ. Παπάγου.

Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος κος Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Σπύρου Βαρυπάτη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»