Ερμής Αγιάς: Βρήκε χορηγό και μετατράπηκε σε ΚΑΕ

Άλλη μια κίνηση για τη χορήγησή της Wild Card έκανε ο Ερμής Αγιάς καθώς μετατράπηκε επίσημα σε ΚΑΕ.

Ερμής Αγιάς: Βρήκε χορηγό και μετατράπηκε σε ΚΑΕ

ο Ερμής Αγιάς έκανε σημαντικό βήμα για την είσοδο του στη Basket League της ερχόμενης περιόδου.

Παράταση του ΕΣΑΚΕ για την ομάδα που θα πάρει την wild card!

Συγκεκριμένα η ομάδα της Θεσσαλίας βρήκε χορηγό, και μετατράπηκε σε ΚΑΕ διεκδικώντας πλέον με μεγαλύτερες αξιώσεις τη χορήγησή της Wild Card από τον ΕΣΑΚΕ.

Basket League: Κατέθεσαν φάκελο οι Κόροιβος και Ερμής Αγιάς για την Wild Card.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του Ερμή Αγιάς αναφέρει τα εξής:

O Γ.Σ Ερμής Αγιάς Λάρισας με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει ότι Kεντρικός Xορηγός για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα είναι η εταιρεία λιπασμάτων ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ.

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ αποτελεί κορυφαία Εμπορική και Παραγωγική εταιρεία λιπασμάτων και για τον Γ.Σ Ερμής Αγιάς Λάρισας, έναν σημαντικό σύμμαχο και υποστηρικτή όλα αυτά τα χρόνια της ανοδικής πορείας του συλλόγου μας. Έτσι λοιπόν και αυτή τη χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό μας για να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.

Όσων αφορά την κατάθεση του φακέλου στην αρμόδια Ειδική Επιτροπή που θα κρίνει τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, να αναφέρουμε ότι η Επιτροπή συνεδρίασε τη Δευτέρα 12 Αυγούστου και ζήτησε επιπλέον έγγραφα τα όποια έχουμε αποστείλει και αναμένουμε να έχει θετική έκβαση για την ομάδα μας στην συνεδρίαση της Επιτροπής τη Δευτέρα 19 Αυγούστου.

Επίσης ανακοινώνουμε ότι την Τρίτη 20 Αυγούστου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στην Αγιά για τη μετατροπή σε Κ.Α.Ε. Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη.

Τέλος ο Πρόεδρος του συλλόγου κ.Ριζούλης Θεόδωρος θα βρίσκεται την Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 9:30 στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας