Σλότερ: «Τεράστια ευκαιρία για μένα η ΑΕΚ να κερδίσω κι άλλους τίτλους»

Ο Μάρκους Σλότερ παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο site της ΚΑΕ ΑΕΚ και μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει την «Ένωση».

Σλότερ: «Τεράστια ευκαιρία για μένα η ΑΕΚ να κερδίσω κι άλλους τίτλους»

Ο Μάρκους Σλότερ παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ και αναφέρθηκε στα κίνητρα που τον οδήγησαν να επιλέξει τους «κιτρινόμαυρους». Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «H AEK είναι μια τεράστια ευκαιρία για εκείνον να κερδίσει και άλλους τίτλους στην καριέρα του».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 34χρονος άσος στη συνέντευξή του:

- Η ΑΕΚ προέρχεται από 3 τρόπαια μέσα σ' ένα χρόνο βέβαια. Είσαι έτοιμος για το... 11ο τίτλο της καριέρας σου και 17ο στην ιστορία της ΑΕΚ;

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να πω, ότι είμαι πολύ χαρούμενος, που είμαι μέλος μίας τόσο ιστορικής ομάδας όπως η ΑΕΚ και ότι θα αγωνιστώ στην Ελλάδα τη νέα περίοδο. Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική να κερδίσω ακόμη περισσότερους τίτλους με την ΑΕΚ και να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

- Ποιος ήταν ο βασικός λόγος, που είπες το «ναι» στην ΑΕΚ;

Ο βασικός λόγος, που είπα το «ναι» στην ΑΕΚ είναι ότι είδα μία τεράστια ευκαιρία να κερδίσω κι άλλους τίτλους. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και είμαι σίγουρος για την απόφασή μου να έρθω στην Ελλάδα.

- Στην Αθήνα η μεταγραφή σου προκάλεσε ενθουσιασμό μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ. Τι έχεις να τους πεις;

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για τη θερμή υποδοχή τους. Έχω ακούσει υπέροχα πράγματα για τους οπαδούς της ομάδας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ υπό την υποστήριξή τους και να ζήσω την τρομερή ατμόσφαιρα, που δημιουργούν.

- Με βάση τα όσα πληροφορείσαι και τις μεταγραφές που γίνονται, θεωρείς, ότι έφτασε η ώρα η ΑΕΚ να διεκδικήσει και το κάτι παραπάνω στο Πρωτάθλημα;

Το ελληνικό Πρωτάθλημα διακρίνεται για τη σκληρότητά του και δίκαια συγκαταλέγεται στα καλύτερα της Ευρώπης. Είμαι έτοιμος να ανταγωνιστώ απέναντι σε ομάδες και παίκτες που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη.