Γιατράς για Μπόγρη - Αγραβάνη: «Μεγάλες κινήσεις, θα φανούν στο γήπεδο»

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 για τους στόχους του Προμηθέα τη νέα σεζόν, καθώς και για τις σημαντικές προσθήκες των Μπόγρη, Αγραβάνη.

Γιατράς για Μπόγρη - Αγραβάνη: «Μεγάλες κινήσεις, θα φανούν στο γήπεδο»

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94.6 για τον Προμηθέα.

Ο προπονητής της ομάδας από την Πάτρα, αναφέρθηκε στο στόχους για τη νέα σεζόν, καθώς και στη μεταγραφική ενίσχυση, τονίζοντας για τους Μπόγρη, Αγραβάνη πως είναι: «Μεγάλες κινήσεις αλλά θα φανούν στο γήπεδο».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μάκη Γιατρά στο ΣΠΟΡ FM 94.6:

Για τους στόχους του Προμηθέα: «Ο ιδιοκτήτης έχει θέσει τους στόχους για την επόμενη χρονιά. Έχουμε υψηλούς στόχους. Θα το παλέψουμε όμως για να τους πετύχουμε».

Για τις μεταγραφές και εάν αυτές ολοκληρώθηκαν: «Ναι έχουν κλείσει. Προσπαθούμε οι κινήσεις να είναι μετρημένες. Δεν πετάμε λεφτά. Αναζητούμε παίκτες να ταιριάζουν στη φιλοσοφία μας και ο ένας να ενώνει – συμπληρώνει τον. Όλοι τους στην ομάδα είναι εξαιρετικά παιδιά».

Για την κριτική που ασκείται: «Όταν χάσαμε τα δύο παιχνίδια στο τέλος, έφταιγαν όλοι. Θα πω μόνο αφήστε τα παιδιά. Υπάρχει ταλέντο και παίκτες στην Ελλάδα. Υπάρχουν καλοί προπονητές και τους βλέπουμε τους Έλληνες προπονητές που διακρίνονται και στο εξωτερικό. Την ίδια στιγμή πρέπει να μην πιέζουμε τα παιδιά. Πάντα υπάρχει μια γκρίνια. Πρέπει να αφήνουμε τα παιδιά και όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Το μπάσκετ είναι ένα δίκαιο άθλημα.

Ταλέντο υπάρχει. Δεν ξέρω αν θα βγάλουμε πάλι τον νέο Διαμαντίδη και τον νέο Σπανούλη αλλά πρέπει να έχουμε υπομονή. 20χρονους τους λέμε παικταράδες ή ότι δεν αξίζουν...»

Για την σημασία των εγκαταστάσεων: «Τα πάντα στον Προμηθέα ξεκίνησαν από τις εγκαταστάσεις. Εκεί πλέον δουλεύουν πολλοί άνθρωποι και υπάρχει πολύ ταλέντο. Δεν είναι μόνο ο Μαντζούκας. Υπάρχουν και άλλα παιδιά...»

Για την απόκτηση του Μπόγρη και του Αγραβάνη: «Μεγάλες κινήσεις αλλά θα φανούν στο γήπεδο».